Новият мениджър на Рома Даниеле Де Роси, говори преди мача

...
Новият мениджър на Рома Даниеле Де Роси, говори преди мача
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси разкри какви са целите му като треньор на Рома

Новият управител на Рома Даниеле Де Роси, приказва преди мача на " вълците " против Верона в Серия А. Емблематичния за столичани футболист бе безапелационен, че никой не може да заличи любовта на почитателите към Моу.

" Написах известие на Моуриньо и той ми писа, когато СПАЛ ме назначи за треньор. Никой в никакъв случай не може да заличи любовта, която почитателите имат към Моуриньо, само че нищо не им пречи да ме обичат и мен и да продължат да поддържат тима на стадиона ", сподели Де Роси.

" Ясно е, че клубът не ме избра поради резултатите в СПАЛ, а поради други неща. Това може да бъде голяма опция за мен. Трябва да стартира изначало и да схвана какво не работи вярно, само че три-четири дни не са задоволителни, с цел да направя цялостен разбор. Имам шанс, че съм почитател на Рома така че към този момент съм гледал всички мачове и познавам тима доста добре ", добави той.

" Рома не играеше зле. Играха неприятно в някои мачове, само че в други бяха положителни. Отборът имаше своите възходи и падения. Имам някои хрумвания, само че не мога да ги споделя в този момент ", сподели още Де Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР