Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще въведе строги

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще въведе строги
Коментари Харесай

Революция! Рангник въвежда строги и странни правила в Ман Юнайтед

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще вкара строги правила в отбора, макар че договорът му е единствено до края на сезона. Истинската гражданска война занапред следва, когато германецът влезе в ролята си на консултант. Според " Sport Bild ", представени от " Труд " той ще взема решение въпроса за новите попълнения на " Олд Трафорд " в бъдеще. На първо място обаче той ще се опита да модернизира клуба, приспиван от триумфите, реализирани през ерата на сър Алекс Фъргюсън.

Какво значи това? Трудно е да се каже, тъй като Рангник не е работил в гранд на международно равнище до момента, само че някои заключения могат да се създадат въз основа на неговите ходове в Хофенхайм и Лайпциг, които извежда от аматьорските лиги до Бундеслигата.

Трябва да се означи, че Рангник, където и да е работил, вкарва строги промени. В Лайпциг, да вземем за пример, той построи по този начин наречения " Симулатор на Soccerbot ", виртуална система, в която футболистите, сходно на водачи или бойци, се учат да стрелят по изскачащи цели.
 Стана ясно по кое време Рангник ще дебютира за Манчестър Юнайтед
Стана ясно по кое време Рангник ще дебютира за Манчестър Юнайтед

Вчера от " Олд Трафорд " оповестиха назначението на Ралф Рангник

Той също по този начин подреди всекидневно да се проучват кръвта и съня на играчите, докара опитни лекари и вкара психо проби за развиване на интелектуалните качества. Като цяло той построи шедьовър от образователния център. Юнайтед обезверено се нуждае от такава система.

Разбира се, почитателите ще се интересуват най-вече какво ще се случи с играчите, а задачата на Рангник ще бъде да приготви терена за бъдещия непрекъснат управител на отбора, който и да е той. Вече се спекулира, че тимът ще бъде подложен на щателна реорганизация. Най-възрастните играчи като Единсон Кавани, Неманя Матич и даже Кристиано Роналдо могат да бъдат пожертвани в името на бъдещето. Пол Погба и Давид Де Хеа също, Маркъс Рашфорд и Люк Шоу се двоумят да подпишат нови контракти.

В медиите към този момент се приказва необятно, че първото подкрепление на Рангник ще бъде 23-годишният Амаду Хайдар, който Ралф наложи в първия тим на Лайпциг. Друго и доста по-звучно име е това на Ерлинг Холанд. Рангник обществено разкритикува Лайпциг, че не е съумял да притегли норвежеца от Залцбург. Германецът е в непосредствен контакт с бащата на Холанд. Тимо Вернер е другата алтернатива за Юнайтед, а Рангник е очарован от качествата на немския национал.

Определено всеки ще би трябвало да свикне с новите правила. В Лайпциг Рангник полудя, когато чу, че футболистите прекарват времето си в игри на телефоните си и забрани на по-младите да нямат дълги коси или татуировки.

Той обича да има подчиненост, ненавижда соловите акции на звездите, Погба, Бруно Фернандеш и даже Роналдо ще би трябвало да одобряват, че те са единствено част от тима.

Първият въпрос, несъмнено, е по какъв начин ще се оправи Рангник с Роналдо. Португалецът към момента вкарва голове, само че германецът един път сподели, че в никакъв случай няма да докара нито Кристиано, нито Лионел Меси в отборите си, тъй като са прекомерно скъпи и прекомерно остарели. Вярно, той приказва за Лайпциг, Манчестър Юнайтед е напълно друга история, само че факт е, че Рагник в никакъв случай до момента не е работил с толкоз велики играчи. Може би най-голямото име в негови тимове беше 34-годишният Раул, когато Рангник се отдръпна от Шалке през 2011 г
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР