Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обяви, че тимът

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обяви, че тимът
Коментари Харесай

Рангник: Не можеш да откажеш на Юнайтед, това е най-големият клуб в света

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник разгласи, че отборът разполага с доста добър и надарен състав, само че има потребност от повече баланс и по-стабилна игра в отбрана. Днес немският експерт даде първата си конференция като треньор на "червените дяволи ", след публично пое поста от краткотрайния ментор Майкъл карик.

"Когато клуб като Манчестър Юнайтед те потърси, няма по какъв начин да откажеш. Това е може би най-големият клуб в света. Предизвикателството е огромно, само че съм повече от благополучен, че ще работя с тази група футболисти. Гледах последните мачове, както и тези против Ливърпул и Манчестър Сити, тъй че съм добре осведомен с тима ", разяснява Рангник пред публицистите.

"Основната ми цел ще е да внеса повече баланс в отбора. Вчера допуснахме два гола и в случай че се огледа общия брой на позволени голове, те са приблизително по два на мач. Това е прекалено много. Вчера мачът можеше да приключи 4:2, само че можеше да приключи и 3:3. Един управител не желае все ден такива мачове, би трябвало да имаме повече надзор, да понижим до най-малко фактора късмет ", сподели още 63-годишният треньор.

"В последна сметка, най-важното нещо е да се печелят мачове, а аз съм доста упорит. Искам да имаме допустимо най-успешния сезон, само че за момента би трябвало да бъдем реалисти. Разликата сред нас и тимовете от топ 3 е огромна, само че дано забележим ", добави Рангник, който разкри, че се е опитал да убеди Майкъл Карик да остане в щаба му, само че някогашният британски национал е бил неотстъпчив, че желае да си вземе отмора от футбола. Рангник счита да притегли няколко индивида към щаба си в идващите седмици, само че ще разчита и на хората от настоящия щаб.

Дебютът на Рангник отпред на Юнайтед ще бъде в неделя от 16:00 часа българско време при семейството на Кристъл Палас от Висшата лига. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР