Новият мениджър на Лестър Брендън Роджърс заяви днес, че целите

...
Новият мениджър на Лестър Брендън Роджърс заяви днес, че целите
Коментари Харесай

Роджърс: Идвам в Лестър, за да печелим трофеи и да играем Европа

Новият управител на Лестър Брендън Роджърс съобщи през днешния ден, че задачите пред него са печелене на титли и класиране в Европа.

Специалистът от Северна Ирландия беше подложен на сериозна офанзива от въпроси в първата си конференция при завръщането си в Премиършип след дълъг интервал в шотландския първенец Селтик. Дебютът на Роджърс ще бъде в неделя против Уотфорд, а като някогашен управител на Ливърпул той съобщи, че " лисиците " имат голям капацитет с този състав, което е чудесна насочна точка за бъдещето.

" Аз мисля, че потенциалът ни е да нападаме местата за Европа и да се огледаме към спечелването на трофей. Цялата група от футболисти, с които разполага Лестър, има сериозен капацитет. Ние би трябвало да се подобрим и ще се подобрим, съобщи увереният Брендън Роджърс. Лестър стана огромната изненада във футболна Европа през 2016-а година, когато завоюва Висшата лига и новият треньор разгласи, че към този момент е наясно на кои места се нуждае от поддръжка.

Brendan Rodgers has explained his decision to leave Celtic for Leicester City https://t.co/J4tlJcoN50 #LCFC pic.twitter.com/GvJZFK3Uiw
— BBC Sport (@BBCSport) March 1, 2019
" Смятам, че би трябвало да играем с по-голяма активност и би трябвало да се пазиме с по-голяма преса. Моите тимове постоянно са били доста добре структурирани, което изисква време, с цел да стане, а също по този начин импровизираме в офанзивата.

" Ще се опитаме да приключим колкото се може по-високо в класирането и ще се опитаме да се подобрим още през лятото, като ще използваме и летния трансферен интервал, с цел да увеличим класата на тима. Роджърс си навлече съществени рецензии и даже закани от много почитатели на Селтик поради напускането на отбора преди края на шампионата. Но самият той разгласи, че опцията в Лестър е прекомерно хубава, с цел да бъде пропусната, въпреки и да си остава симпатизант на Детелините.

" Моето семейство израстнаха като почитатели на Селтик. Направих същински другарски кръг, същото се отнася и за играчите. Подкрепата към мене беше невероятна, целият щаб беше необикновен с мене. А от първия ми ден, в който влязох, последователите бяха невероятни с мене и вкъщи, и като посетители.

По въпроса със заканите и обидите към него, Роджърс съобщи: " Виждал съм някои техни реакции, които не са одобрителни. Но са засегнати почитателите и ги разбирам. Но подобренията, които въведохме, са една добра основа за надграждане, приключи Роджърс.
Премиър лийг 29 кръг, неделя 3 март  Уотфорд 14:00предстои  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР