Новият мениджър на Евертън – Карло Анчелоти сподели, че няма

...
Новият мениджър на Евертън – Карло Анчелоти сподели, че няма
Коментари Харесай

Анчелоти няма да купува нов нападател през януари

Новият управител на Евертън – Карло Анчелоти показа, че няма да желае от управлението на клуба да купува нов нападател през януарския трансферен прозорец.

Вчера таранът Доминик Калвърт-Люин обезпечи първата победа на Карлето отпред на „ карамелите “ против Бърнли при триумфа с 1:0.

Освен англичанина, италианецът разполага още с Ричарлисон, Мойс Кийн, Омар Ниасе и Дженк Тосун.

Запитан дали ще притегля нов стрелец през идващия месец, експертът отговори следното:

„ Не. Не сме говорили за това, само че сигурно не желая нападател, тъй като актуалните са в действителност положителни. Мисля че до 5 януари би трябвало да сме фокусирани върху идващите 4 мача и по-късно ще можем да обсъждаме, в случай че се нуждаем от някого или не “, добави той.

Мърсисайдци срещат Нюкасъл вкъщи на следващия ден, след което пътуват до Манчестър против Сити на Нова година преди градското дерби с Ливърпул от третия кръг в шампионата за Купата на Англия.

Анчелоти разкри, че възнамерява да направи промени в стартовия състав против „ свраките “, включвайки Майкъл Кийн, Том Дейвис, Лейтън Бейнс и Тио Уолкот.

„ Ротирам играчите заради следната причина – да избегнем травми и да сме със пресен състав за събота “, сподели още някогашният ментор на Реджина, Парма, Ювентус, Милан, Челси, ПСЖ, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Наполи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР