Новият мениджър на Челси - Томас Тухел, стартира кариерата си

...
Новият мениджър на Челси - Томас Тухел, стартира кариерата си
Коментари Харесай

Томас Тухел дебютира с нулево реми начело на Челси

Новият управител на Челси - Томас Тухел, започва кариерата си в британската Висша лига с тъждество. Тази вечер германецът дебютира с 0:0 против коравия отбор на Уулвърхямптън. Тухел, който едвам от през вчерашния ден води " сините ", заложи на скица 4-2-3-1, оставяйки на скамейката играчи като Пулишич, Вернер и Мейсън Маунт.
 Арсенал се наложи над Саутхемптън с 3:1
Арсенал с цялостен поврат против Саутхемптън

" Артилеристите " са на 8-ата позиция

Рокадите му обаче не доведоха до успех над " вълците " и по този метод лондончани остават на осмо място във краткотрайното класиране с актив от 30 пункта.
 Снимка 515899
Източник:

Още в 15-ата минута Кай Хаверц, който влезе в ролята на плеймейкър през днешния ден, направи мощен рейд, който приключи със слаб шут в обсега на Патрисио. Малко по-късно, португалецът беше подложен на тестване и след рисково ориентиране с глава на Антонио Рюдигер.

Уулвс също бяха нападателни в офанзива, като единствено няколко сантиметра разделиха белгиеца Дендонкер от това да откри мрежата на Менди.
 Снимка 515900
Източник:

Гостите съжаляваха горчиво, че не повеждат в резултата с настъпването на 72-ата минута. Тогава Педро Нето показва висша техника, само че прати коженото кълбо само в напречната греда.
 Манчестър Сити разгроми УБА с 5:0
Манчестър Сити още веднъж на върха след погром над УБА

" Гражданите " не оставиха късмет на " дроздовете "

До края Челси натисна, само че дебютът на Тухел не се трансформира в сполучлив поради пропилените положения от Тами Ейбрахам и Матео Ковачич.

В различен дуел, игран по същото време, Бърнли продължи с изненадите. Този път момчетата на Шон Дайш надиграха летящия високо през тази акция отбор на Астън Вила с 3:2.

ЧЕЛСИ - УУЛВЪРХЯМПТЪН 0:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР