Новият мениджър на Челси - Томас Тухел, призна, че е

...
Новият мениджър на Челси - Томас Тухел, призна, че е
Коментари Харесай

Тухел бил изненадан от срока на договора с Челси

Новият управител на Челси - Томас Тухел, призна, че е бил леко сюрпризиран от периода на контракта си. Специалистът подписа със "сините " за 18 месеца - тъкмо толкоз устоя и легендата на Челси - Франк Лампард, отпред на тима.

"Честно казано, в началото се стъписах. Запитах се за какво 18 месеца. След една минута обаче осъзнах, че няма никакво значение. Дори да ми дадат 4 години и половина, те ще ме уволнят по този начин или другояче, в случай че не са удовлетворени от резултатите. Ако подпишем за подобен период, ще би трябвало да вметнат уговорка за обезщетение ", съобщи Тухел.

"Така че мога ли изобщо да съм сигурен, че ще остана 4 години и половина? Не мога. Това е истината. Каква съгласно Вас е ролята на треньорите в днешно време? Свободни ли сме да управляваме тима и прехвърлянията независимо? Само ние ли сме виновни за неприятните и положителните резултати? И каква изобщо е тази роля и къде сме самите ние в нея? Реших да не се безпокоя прекомерно и да поема самоуверено по пътя на приключението. Не желаех да изпускам шанса си. В природата ми е да имам вяра повече във опциите, в сравнение с в рисковете. Няма от какво да се опасявам, признателен съм за тази работа ", добави експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР