Новият мениджър на Челси Маурицио Сари иска в отбора единствено

...
Новият мениджър на Челси Маурицио Сари иска в отбора единствено
Коментари Харесай

Сари отправи послание към Куртоа

Новият управител на Челси Маурицио Сари желае в тима само стимулирани до краен лимит играчи, а това изявление беше изтълкувано като предизвестие или неразбираемо бъдеще за някои от настоящите титуляри.

Италианецът съобщи, че през новата седмица ще има диалог с сътрудника на Тибо Куртоа- Кристофър Енрот. Самият Енрот беше представен от някои вестници в Белгия да споделя, че клиентът му би желал да напусне "Стамфорд Бридж " в посока Реал Мадрид- посочваната дестинация през цялото лято. "Няма какво да давам отговор на сътрудника, нямам желание и интерес да го върша, съобщи Сари след провалянето от Манчестър Сити с 0:2 във вчерашната среща за "Къмюнити Шийлд ".

"It's a horrible situation for Chelsea to be in. It's a horrible situation for [Maurizio] Sarri to be in. " pic.twitter.com/iKg4bJpcsh
— ESPN FC (@ESPNFC) August 6, 2018
Самият Куртоа не игра, а на вратата беше Уили Кабайеро, който направи няколко положителни спасявания при непрекъснатите офанзиви на Сити. "Искам да чуя отговора от Куртоа на следващия ден (б.р. днес). Искам в тима ми да има само хора, които са извънредно стимулирани, съобщи досегашният треньор на Наполи, който наследи сънародника си Антонио Конте.

Той добави, че на "Уембли " е видял дребни разлики сред двата тима, които може би са се оказали прекомерно доста. Но също по този начин припочни, че тимът има малко време да почисти грешките си до старта на шампионата. Успокоителното за него е, че значими играчи като Еден Азар и Н'Голо Канте също не играха и при присъединяване евентуално биха вдигнали равнището на тима. Вилиан пък влезе като промяна.

Попитан дали играчите му и тимът като цяло реагира добре на методите му, Сари съобщи безусловно: "Наистина не знам какво да ви кажа, не знам. Дойдох преди три седмици в този клуб и трябваше да почнем тренировки с шест индивида, тъй като имаше национали и още играчи, които бяха в по-дълга почивка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР