Новият мениджър на Челси Греъм Потър имаше късмет в дебюта

...
Новият мениджър на Челси Греъм Потър имаше късмет в дебюта
Коментари Харесай

Греъм Потър: Хубаво е да започнеш с победа

Новият управител на Челси Греъм Потър имаше шанс в дебюта си отпред на отбора в Премиър лийг. " Сините " измъкнаха сложна победа с 2:1 след поврат над Кристъл Палас. Още повече, че победният гол падна в края на мача. Наставникът призна, че за него е хубаво да стартира с победа.

" Хубаво е да започнеш с победа. Доволен съм от играчите. Досега в гостуванията се случваше мачът да стартира добре, да отбележат гол и да си тръгнат без точки. Те можеха да се самосъжаляват, само че не го направиха. Продължиха да се борят. Мачът бе доста оспорван. Успяхме да го измъкнем, само че той можеше да отиде във всяка посока. Толкова е мъчно тук ", съобщи Потър.

Той похвали и създателя на победния гол Конър Галахър, който през предишния сезон играеше точно за Кристъл Палас.

" Много съм благополучен за Конър. Това бе приказен удар. Той сподели почитание към Кристъл Палас, което се видя от неговата реакция, само че сега той е състезател на Челси и това е ужасно за нас. Много съм удовлетворен от него и от останалите смени. Всеки треньор желае те да имат въздействие върху мача. Това са футболисти, които са разочаровани, че не са титуляри и е хубаво, че реагираха положително ", счита наставникът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР