Новият мениджър на Челси Греъм Потър даде първата си пресконференция,

...
Новият мениджър на Челси Греъм Потър даде първата си пресконференция,
Коментари Харесай

Потър: Чувствам се така, все едно съм в Челси от 9 месеца, а не от 9 дни

Новият управител на Челси Греъм Потър даде първата си конференция, откакто бе назначен публично на мястото на уволнения Томас Тухел. Дебютът на младия британски експерт ще бъде в утрешния дуел от Шампионската лига против Република България Залцбург. Ето какво показа Потър за първите си дни в новия си клуб и за това какъв тим желае да бъде Челси:

" Футболният клуб, историята, традицията, мащабите, присъединяване в Шампионската лига - това са изцяло разнообразни провокации от тези, с които съм се сблъсквал досега. Прекарах три фантастични години в Брайтън, който е необикновен клуб. Много съм признателен на управлението на Челси за това, че ми се довери да работя с качеството, с което разполагаме тук. Опитът ми в Шампионската лига е само като последовател. Имам подобен в Лига Европа с тима на Йостерсунд, само че в този момент ни следва необикновено вълнуваща вечер. Същевременно бяхме доста съсредоточени върху самия мач, върху това да обединим тима и да опознаем играчите и личния състав, който работи на подготвителната база. Чувствам се по този начин, все едно съм тук от девет седмици или от девет месеца, а освен от девет дни.

Животът е цялостен с опасности. Никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Напуснах Англия на 30 години и отидох в клуб, който уволняваше своите треньори във всяка една от предходните пет години. Тогава Йостерсунд бе в четвъртото равнище на шведския футбол. Напуснах сигурна работа и бизнеса на брачната половинка ми поради тази опция. Направих доста деликатни стъпки в кариерата си в идващите 17 години. Такъв е животът.

Мога да обещая, че ще дам най-хубавото от себе си и ще поемам отговорности. Искам да видя един уравновесен тим във връзка с нападението и отбраната. Тим, който тича доста и се бори ", съобщи Потър на днешната си конференция. 

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР