Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за

...
Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за
Коментари Харесай

Ерген ли? Младокът на Цветанка Ризова крие дъщеря


Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за какъвто журналистката го представяла. Младият лекар Веселин Йолов се оказа татко на дъщеричка, за която двамата не желали да се знае. Журналистката предпочитала хората да считат, че живее с самостоятелен с жена и дете мъж, тъй като имало прекомерно доста други аргументи всички от обкръжението ѝ да го считат за несъответствуващ избор, писа „ Ретро “.

Освен че поради него Ризова пожертвала 20-годишния си брак с предприемача Анатоли Георгиев, любовникът ѝ бил много по-млад от нея, а и с щерка в началното учебно заведение. Тези фактори карали тв водещата да се усеща гузна, че лишава от времето и вниманието към детето му за себе си.

Именно поради дъщеричката на Веселин двамата с Цветанка нямали желание да подписват брак, както се заприказва. Журналистката нямала предпочитание повторно да минава под венчилото, защото считала, че към този момент не ѝ отивало на възрастта, а и имала наследник за женене, който сменял гаджетата си като носни кърпички. Била подготвена обаче да одобри снаха и въобще нямала искания към усета на сина си. Важното за нея било да има обич, тъй като тя на прага на 60-те го осъзнала и ѝ се наложило да мине през тежък бракоразвод, с цел да се радва на щастието си.

За формалното анулиране на брака си тв водещата не обелва и дума евентуално тъй като с някогашния ѝ към този момент брачен партньор са се разбрали да го опази от медийни кавги. Той в никакъв случай не е имал предпочитание да участва в общественото пространство и случаите, в които е придружавал половинката си на значими събития, са единици. Не по този начин стоят нещата с новия обичан на Ризова – доктор Веселин Йолов. Двамата постоянно могат да бъдат засечени по всемирски събития и министър председатели, както и в столичните пиано питейни заведения, където Цветанка е постоянен клиент от години.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР