Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за

...
Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за
Коментари Харесай

Новият на Цветанка Ризова крие дете! Водещият и Веселин няма да вдигат сватба!

Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за какъвто журналистката го представяла , научи HotArena.

Младият лекар Веселин Йолов се оказа татко на дъщеричка, за която двамата не желали да се знае . Журналистката предпочитала хората да считат, че живее с самостоятелен с жена и дете мъж, тъй като имало прекомерно доста други аргументи всички от обкръжението ѝ да го считат за несъответствуващ избор, писа „ Ретро “.

Освен че поради него Ризова пожертвала 20-годишния си брак с предприемача Анатоли Георгиев , любовникът ѝ бил много по-млад от нея, а и с щерка в началното учебно заведение. Тези фактори карали тв водещата да се усеща гузна, че лишава от времето и вниманието към детето му за себе си.

Именно поради дъщеричката на Веселин двамата с Цветанка нямали желание да подписват брак, както се заприказва . Журналистката нямала предпочитание повторно да минава под венчилото, защото считала, че към този момент не ѝ отивало на възрастта, а и имала наследник за женене, който сменял гаджетата си като носни кърпички. Била подготвена обаче да одобри снаха и въобще нямала искания към усета на сина си. Важното за нея било да има обич, тъй като тя на прага на 60-те го осъзнала и ѝ се наложило да мине през тежък бракоразвод, с цел да се радва на щастието си.

За формалното анулиране на брака си тв водещата не обелва и дума евентуално тъй като с някогашния ѝ към този момент брачен партньор са се разбрали да го опази от медийни кавги. Той в никакъв случай не е имал предпочитание да участва в общественото пространство и случаите, в които е придружавал половинката си на значими събития, са единици. Не по този начин стоят нещата с новия обичан на Ризова – доктор Веселин Йолов . Двамата постоянно могат да бъдат засечени по всемирски събития и министър председатели, както и в столичните пиано питейни заведения, където Цветанка е постоянен клиент от години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР