Новият мъж на поп фолк дивата Мария се казва Мирослав

...
Новият мъж на поп фолк дивата Мария се казва Мирослав
Коментари Харесай

Пикантни подробности за новия мъж на Мария СНИМКА

Новият мъж на поп фолк дивата Мария се споделя Мирослав Мерджанов и е измежду маститите лихвари в София, написа Уикенд.

Баровецът е част от най-близкото работно обграждане на Веселин Денков- Весо Брадата, който предходната пролет бе задържан за противозаконна финансова активност и изнудване на длъжници.

Мирослав и Мара Отварачката са дружно от началото на годината. Новият обичан на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца. Младото семейство населява необятен апартамент, разположен на цялостен етаж в турзарския жилищен комплекс със затворен достъп „ MM “ на Околовръстен път.

Преди седмица обаче лихварят е напуснал жилището си, изнасяйки багажа си с микробус. Той се настанил в апартамент чартърен в Бояна. Жилището било наето още преди няколко месеца като любовна квартира за срещите му с Отварачката.

Познати на Мирослав описват, че преди месец той се разделил с Отварачката откакто брачната половинка му научил от столичен фризьор за извънбрачното му въодушевление. Нагонът на лихварят обаче се оказал по-силен от фамилния дълг и той решил още веднъж да се събере с Мария, зарязвайки жена и деца. Щастлива от решението му да избере нея пред фамилията си, Мара разгласява фотоси в профила си във Facebook на които буйно се целуват с Мирослав.

Сподвижникът на Весо Брадата е много великодушен към Мария и напълно неотдавна й отпуснал 50 000 лева, с цел да може тя да снима клип. Мирослав платил и годишната такса в частното учебно заведение на щерката на певицата Марая. Богаташът поръчал и нов джип на Мария, а до момента в който возилото дойде от Германия краткотрайно е дал за прилагане баровско Ferrari решено в жълт цвят. Любопитна детайлност е, че зарязаната брачна половинка на Мирослав също кара Ferrari, само че по-евтино.



Влюбените към този момент възнамеряват почивки в Дубай и на остров Миконос. Прът в колелото на любовната им история може да забие Весо Брадата, одумват двойката членове на лихварската организация на мъжа до Ивайла Бакалова. Разправят, че Брадата не бил удивен, научавайки за връзката на Мирослав с чалга звездата.

„ Веселин е кръстник на децата му, а и до него са достигнали клюки, че Мирослав прибира пари от общата каса, с цел да поддържа петзвездния метод на живот на Мара Отварачката”, разкриват източници на „ Уикенд “. Макар следващата година да навършва 40, Мария по този начин и не съумя да се обвърже трайно със състоятелен баровец. Чалга звездата изкара къс брак с милионерския наследник Християн Гущеров, само че откакто бе хваната да му кръшка, бе изгонена позорно.

Все отново Мария откри заслужен заместител на Гущеров мятайки се в леглото на мастития свинар Ангел Тенев. За пакост обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без приходи. Сега към този момент е щастлива, че още веднъж има паралия до себе си, който с изключение на финансово е прелъстителен и физически.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР