Новият лидер на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова

...
Новият лидер на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова
Коментари Харесай

Д-р Дариткова: Готова съм да се разберем с г-жа Нинова, но не като мъже. Ще продължа да работя в Смолян

Новият водач на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова даде мнението си по тематиката в предаването " Лице в лице " по bTV.

``
реклама

" Успях да се дистанцирам от облика на Цветанов, тъй като заявих, че ще се стремя към неговите диалогични опити да откри здрав консенсус в Народно събрание, само че не мога да бъда като него. Аз желая да благодаря на премиера за доверието, както и на политическото управление. Приемам тази позиция с отговорност и схващане за провокациите, които ме чакат. Работата е организационно-комуникационна. Тя подсигурява постоянното парламентарно болшинство, което е поръчител за стабилността на страната ", изясни тя.

" Имаше доста номинации, които се обсъждаха. Снощи бях осведомена, че ще бъда препоръчана. Казаха ми Борисов и Цветанов. Кворумът в Народното събрание е доста значим. Благодарна съм, че през днешния ден от опозиционната Движение за права и свободи бяха в пленарна зала. Много ще е мъчно и с антгажиментите ни в чужбина да събираме нужните 121 депутата в Народното събрание, само че ще вършим всичко допустимо. Поканих през днешния ден Българска социалистическа партия да се върнат в Народното събрание. Сега отново насочвам покана към тях. Те също носят отговорност за действието на това Народно събрание, решението им би трябвало да бъде ревизиврано. Откъснаха се както от Народното събрание, по този начин и от проблемите на хората. Има едно клатушкане в жълтата тема, което не им прави чест. Сега някой път решенията се одобряват без заяждането им, което беше единствено и единствено да покажат, че сме мощна съпротива. Ние търсим коректив от тях ", изясни още Дариткова.

" Това с апарматентите беше координирана офанзива. Ние в ГЕРБ демонстрираме морал и даже без потвърдена виновност си поемаме отговорността. За разлика от нашите съперници. Вярвам, че ще излезем по-стабилни от тази рецесия. Всички забъркани сътрудници в това координирано деяние си поеха отговорността. Не бих направила взаимни отстъпки със съвестта си и с нещата, които са в програмата на партия ГЕРБ. Готова съм да влизам в стаите на другите парламентарно показани партии. Правила съм го и до момента в търсене на поддръжка за значими здравни въпроси. Готова съм да се разберем и с госпожа Нинова. Не като мъже, несъмнено ", сподели тя с усмивка.

Дариткова призна, че живее в длъжностен апартамент в София и в къжата на брачна половинка си в Смолян. Тя бе безапелационна, че ще направи всичко допустимо да продължи работата си като педиатър в Смолян. " През 2009 година дадох обещание на пациентите си да не ги занемарявам и ще се опитам да съм им отдадена от петък до вторник ", приключи заместничката на Цветан Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: