- Новият кросоувър Explorer дава началото на нова вълна от

...
- Новият кросоувър Explorer дава началото на нова вълна от
Коментари Харесай

Ford електрифицира една емблематична марка с представянето на изцяло новия електрически Explorer, проектиран и произведен в Европа

- Новият кросоувър Explorer дава началото на нова вълна от смели, отличителни електрически транспортни средства, които са въодушевени от американските корени на Ford и са предопределени за Европа

- Изцяло електрическият Explorer предлага извънредно цифрово преживяване с изцяло оборудвана информационно-развлекателна система, 15-инчов преносим екран, интеграция на безжични приложения и усъвършенствана система за подкрепяне на лидера

- Подготвен за завършения, мястото за предпазване в салона на Explorer е пространно, разполага с персонално поделение за движимости и 17-литрова централна подпора, която разрешава предпазване на огромни предмети, като да вземем за пример преносим компютър

- Explorer ще се оправи с пътуванията по пътищата, като се зарежда от 10 до 80 % за 25 минути.1 Опциите за спомагателен комфорт варират от помощник при промяна на лентата до седалка с масаж за лидера

- От през днешния ден клиентите могат да се насладят на виртуални тестови карания на електрическия Explorer в редица вълнуващи условия за шофиране от своя настолен компютър или мобилно устройство

Ford сподели новия напълно електрически Explorer - дръзновен нов електромобил, който съчетава немско инженерство с изумителен американски жанр.

Explorer е първият от поредицата новаторски нови електрически коли на Ford и проправя пътя за изцяло преоткриване на марката в Европа. Кросоувърът от междинен клас разполага с пет места на два реда и е изцяло оборудван, с цел да се впуснат фамилиите по пътя на приключенията.

Проектиран и създаден в Германия, напълно електрическият Explorer предлага извънредно цифрово преживяване, като оказва помощ на водачите и пасажерите да бъдат свързани с интернет и да се усещат удобно в придвижване. Оборудването включва огромен преносим сензорен екран SYNC Move2 и информационно-развлекателна система с аудио, съобразена с интериора, безжична интеграция на приложения и усъвършенствана технология за подкрепяне на лидера.3

Подготвеният за завършения дизайн и размерът на багажника от към 470 литра в настройка с пет места вършат най-новия електромобил на Ford съвършен за опознаване на града и други места. Конзолата с размер 17 литра сред лидера и пасажера на предната седалка може да побере 15-инчов преносим компютър, а в композиция с персоналното поделение за движимости и наличното свободно пространство в багажника, напълно електрическият Explorer на Ford слага нов стандарт.

Футуристичният външен дизайн е комбиниран с ултрамодерен интериор с първокласни материали и съоръжение, като изваяни спортни седалки и модернизиран озвучителен панел, които са по-типични за революционни концепции, в сравнение с за фамилни коли. Всичко това се съчетава с опцията за бързо зареждане от 10 до 80% единствено за 25 минути1 и достъп до 500 000 места за зареждане в цяла Европа до края на идната година.

" Explorer е пионер на нова порода вълнуващи електрически коли с марката Ford. Стъпил на американските ни корени, само че създаден в Кьолн за нашите клиенти в Европа, той е подготвен за огромни завършения и изцяло зареден с всичко, от което нашите клиенти ще се нуждаят за ежедневните си пътувания ", сподели Мартин Сандер, общоприет управител на Ford Model e в Европа.

Стилен, образован и подготвен за пътешестване

В челните редици на електрическите коли на Ford, новият напълно електрически Explorer е първият електромобил на компанията, който се създава огромно в новия център за електрически коли на Ford в Кьолн Германия. Ford в Европа се ангажира да предложи напълно електрическо портфолио от пътнически коли до 2030 година Аеродинамичният екстериор пресъздава характера и самоуверения жанр на емблематичния американски SUV на Ford за новата електрическа епоха, дефиниран и от смелия дизайн със " предпазен панел " вместо обичайна радиаторна решетка.

Информационно-развлекателната система SYNC Move2 на Explorer освен поддържа пасажерите свързани с интернет, само че и разполага с преносим 15-инчов сензорен екран, който може гладко да се плъзга нагоре и надолу съгласно потребностите на лидера и прикрива място за предпазване на движимости. Отделение за два огромни смарт телефона и безжично зарядно устройство4 са част от общоприетото съоръжение, а SYNC Move обезпечава безжична съгласуемост с Android Auto и Apple CarPlay.5

Зареждането може да бъде бързо и елементарно, без значение дали пътувате или сте вкъщи. Explorer може да ви помогне да намерите най-удобните места за прекъсване по пътя. Зареждането у дома може да се възнамерява, с цел да се употребява по-евтина електрическа енергия, когато има такава и да се обезпечи цялостна батерия и авансово затоплена кабина посредством авансово пускане.

Explorer се предлага във разновидности със задвижване на задните колела и със задвижване на всички колела, като разполага с голям брой улеснения, с цел да подсигурява, че водачите и пасажерите пристигайки ще бъдат толкоз свежи и подготвени за път, колкото и когато са тръгнали. Повишаващите комфорта общоприети спецификации включват отопляеми предни седалки и волан, масажираща седалка за лидера и климатична апаратура, която разрешава на лидера и пасажера в предната част на автомобила да избират сами температурата. Дори достъпът до автомобила е улеснен с безключово отваряне и е налична врата на багажното поделение с функционалност " свободни ръце ", което значи, че притежателите могат да получат достъп до багажника, когато ръцете им са заети, благодарение на просто придвижване с крайник под задната ризница.

Усъвършенстваните системи за помощ на лидера включват, за първи път при Ford в Европа, помощник при промяна на лентата3 за плавна и безвредна промяна на лентите с натискане на индикаторен бутон и Clear Exit Assist3, който предизвестява за приближаващи велосипедисти преди отваряне на вратите в оживени градски центрове.

Истинско премеждие

За да показва опциите на Explorer, Ford си партнира с авторитетната приключенка Лекси Алфорд - позната на милиони като Lexie Limitless и е най-младият човек, посетил всички страни в света - за световна експедиция с новия напълно електрически Explorer. Вдъхновена от изследователката Алоха Уандървел, която преди 100 години слага връх с финансирано от Ford околосветско странствуване с Model T, Лекси ще води нова околосветска експедиция, която ще стартира по-късно тази година.

От през днешния ден клиентите могат да се насладят и на виртуални тестови пътувания с електрическия Explorer в разнообразни условия за храбро шофиране от своя настолен компютър или мобилно устройство.

Новият напълно електрически Explorer може да бъде поръчан по-късно тази година в две версии с високо равнище на съоръжение - Explorer и Explorer Premium, а цената му се чака да бъде под 45 000 евро.6 Резервациите към този момент са налични на формалните уеб страници на Ford в цяла Европа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР