Новият кръстник на сицилианската мафия, Матео Месина Денаро, си е

...
Новият кръстник на сицилианската мафия, Матео Месина Денаро, си е
Коментари Харесай

Как мафиотски бос си правил операция в България

Новият кръстник на сицилианската мафия, Матео Месина Денаро, си е направил пластична интервенция и е трансформирал отпечатъците си в България.

Сензационното следствие беше оповестено в последния брой на италианското издание „ Л'еспресо”. Авторът на следствието - извънредно „ Събуди се” по NOVA.

"Белият нефт ", който зарежда интернационалния джихад

Почина някогашният необут на Коза Ностра Тото Риина

Арестуваха италиански мафиотски необут след 30-годишно търсене

Денаро е най-търсеният нарушител в Европа от 1993 година насам. След гибелта на Тото Риина в края на предходната година застава отпред на Коза ностра.

Наричат го „ модерният бос”. Променя лика на мафията, като я измества от провинцията и подценява фамилната подчиненост. Издирван е за атентати, убийства, отвличания и трафик на дрога.

Той е упрекван за атентата против прокурор Джовани Фалконе през 1992 година, при който умират още брачната половинка на магистрата и трима души от защитата, ранените са 25.

Според проверяващия публицист Джовани Тициан, Денаро е трансформирал външния си тип и даже отпечатъците си в България, и за това остава неоткриваем за италианските управляващи.

Журналистът се базира на показанията на някогашен помощник на мафията, чиято идентичност се пази в загадка.

Свидетелят трябвало да занесе на Денаро пари в брой на пристанището в Палермо през 2006 година При срещата обаче босът изглеждал по доста по-различен метод от този на последната му фотография, известна на управляващите.

В следствие очевидецът схванал от близки на Денаро, че кръстникът на мафията си е направил пластична интервенция в България.

„ България е разграден двор”, счита пластичният хирург доктор Георгиев. Той показва, че е допустимо непознат доктор да оперира в нашата страната и след интервенцията да си тръгне, защото няма никакъв надзор.

„ Осама бин Ладен в случай че беше жив и в случай че по някакъв метод беше вкаран в България, можеше да бъде опериран и в никакъв случай, на никое място да не бъде отбелязано”, разяснява доктор Георгиев.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР