Новият крал на тениса Карлос Алкарас се е разделил с

...
Новият крал на тениса Карлос Алкарас се е разделил с
Коментари Харесай

На новият №1 в тениса не му върви в любовта

Новият крал на тениса Карлос Алкарас се е разделил с юношеската си обич Мария Гонсалес Хименес, споделя Телеграф.

Това 19-годишният испанец призна в изявление за „ Кориере каузи сера “ след триумфа си на US Open, който го изстреля на върха в ранглистата.

Най-младият №1 в историята бе запитан дали освен това битие с 300 км/ч, което води, има време за обич. След като се изчервява и усмихва, Карлитос дава отговор: „ Не, в този момент няма обич. Все още не “.

Доскоро Алкарас имаше връзка със своята съгражданка от Мурсия Мария, с която се среща в локалния клуб, където шеф е татко му Карлос Алкарас-старши. На всичките си изкусителни фотоси по плажовете това лято обаче тенисистката е без новоизпечения милионер.

Именно с баща си и с големия си щаб първенецът излезе на вечеря в Ню Йорк след най-знаменитата си победа над Каспър Рууд. Последвал напълно къс сън, а когато Карлитос се събудил, не повярвал: „ Честно казано, когато отворих очи, още не можех да допускам. Чувствам се като естествен човек, даже и всичко това да е необикновено. Моят треньор Хуан Карлос Фереро просто ми сподели да съм спокоен и да се развличам “.

Колкото до безконечната си усмивка, звездата изясни: „ Без нея нямаше да мога да играя. Това ми идва естествено, подобен съм. В Монреал, при започване на август, когато паднах още на старта от Томи Пол, защото не можах да се оправя с напрежението, малко изгубих усмивката си. Работих интензивно, с цел да си възвърна насладата, взех я със себе си в Ню Йорк. Някои от сътрудниците ми наподобяват тъжни на терена. Не и аз. Все още съм детето от Мурсия, което на 10 години мечтаеше да стане експерт. Помолих Дядо Коледа за първата ракета: по този начин стартира тази история ”, показа младежът, който не си даде и ден отмора, а към този момент е във Валенсия, с цел да помогне на Испания за купа “Дейвис “. „ Правя го за себе си, за моя тим, за моята страна. Не си слагам ограничавания. Имам огромни фантазии и нямам желание да ги пилея “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР