Новият коронавирус е сред нас вече почти година, но все

...
Новият коронавирус е сред нас вече почти година, но все
Коментари Харесай

COVID-справочник: Това е пълният списък на симптомите на коронавируса, за които да внимаваме:

Новият ковид е измежду нас към този момент съвсем година, само че към момента има празнини в познанията на лекари и учени за подлата болест. Половината свят е на прага на втора вълна от коронавирус, по тази причина Express пусна цялостен лист с COVID-19 признаците , за които да внимавате


Европа разисква началото на нова вълна на коронавирус с повишаване на % на зараза. Как да разберете дали сте се заразили с вируса? Ето пълен списък на признаците COVID-19 , за които би трябвало да внимавате.

Преди това английски лекари от NHS (Националната здравна служба) показаха следните сигнали като три типичен предупредителни знака за ковид:

упорита кашлица температура, промяна или загуба на подушване, усет.

Според тези специалисти човек – в случай че има COVID-19 – ще изпита „ най-малко един от тях “.

Официалното управление на здравните служби на други страни обаче заявява по-разширен списък от признаци на коронавируса . Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) да вземем за пример оповестяват: „ Съобщава се за необятен набор от признаци при хора с COVID-19 “. Агенцията предлага да се обърне внимание на следните вероятни признаци:

тресчица или студени тръпки задух или затруднено дишане умора мускулна или телесна болка главоболие, възпалено гърло, назална конгестия или хрема гадене или повръщане диария.

На собствен ред Световната здравна организация (СЗО) счита, че би трябвало да обърнете внимание на други признаци:

конюнктивит, обрив по кожата обезцветяване на пръстите на ръцете и краката болка в гърдите или натиск загуба на тирада или придвижване.

Всеки, който има изброените от експертите признаци, би трябвало да се самоизолира – да не върви на работа, в учебно заведение или на публични места, да не употребява такси, да не излиза за храна и медикаменти, да не позволява посетителите да влизат в къщата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР