Новият контролер GameSir X2 Pro-Xbox дава достъп от смартфона до

...
Коментари Харесай

GameSir X2 Pro-Xbox - страхотен гейм контролер за Android от Geekbuying


Новият контролер GameSir X2 Pro-Xbox дава достъп от смарт телефона до конзолните и районен съд игри

Смартфоните се трансфораха в най-популярната джаджа за игри. Малките джобни устройства, които са на всички места с нас, стават все по-мощни и атрактивни за геймърите. Но в света на заниманията има доста първокласни игри, основани за различен вид устройства – като конзоли и компютри. Нов артикул прави налична тази галактика от заглавия за потребителите на Android.

Разработчикът на периферни устройства GameSir пусна на пазара новия си контролер за Android смарт телефони, който разрешава на геймърите да играят мобилни игри с качеството на Xbox. Моделът се предлага в този момент на промоция в онлайн магазина GeekBuying единствено за $79,99 плюс дарове за купувачите като XBOX Game Pass Ultimate и спомагателни отстъпки, за които ще стане дума по-долу.

Контролерът е планиран за потребление с най-популярните смарт телефони – тези с Android

GameSir X2 Pro-Xbox е особено планиран за облачни Xbox игри със смарт телефони под ръководство на Android. Устройството е налично в два цвята – черен и бял – и включва аналогови тригери с Hall Effect, микропревключватели Kailh, джойстици Alps 3D, два бутона за картографиране и текстурирани гумени дръжки.

Този контролер на процедура придвижва гейминг преживяването оттатък конзолите, което значи игри на всички места и когато и да е. При това заниманието е обезпечено с висока скорост, защото се свързва непосредствено със смарт телефона през Type-C порт, без закъснение от безжичен сигнал.

С помощта на GameSir X2 Pro-Xbox получавате достъп до облачните услуги за конзолни игри

X2 Pro дава достъп до всички известни облачни услуги за игри, предопределени за конзоли и компютри, включително Xbox Cloud Gaming (бета) с Xbox Game Pass Ultimate, Stadia, NVIDIA GeForce Now и Amazon Luna.

Освен това благодарение на контролера можете да играете отдалечено на своя Xbox и компютър, до момента в който сте надалеч от вкъщи. Контролерът поддържа съвсем всички известни отдалечени стрийминг услуги като Xbox Remote Play, Steam Link, Rainway и Moonlight.

GameSir X2 Pro-Xbox е устройство, което може да се персонализира съгласно личния усет

В допълнение, с X2 Pro можете да играете и всевъзможни Android игри, поддържани от контролер – от Diablo Immortal до Fortnite. Изживяването е доста по-добро, в сравнение с в случай че употребявате тромавите контроли на сензорния екран.

е планиран с концепцията за персонализиране, което е значимо за всеки геймър. Опциите тук са от сменяемите ABXY бутони до капачките на джойстика. Така геймърите могат да приспособят контролера към личния си жанр на игра, да се забавляват по-пълноценно и да реализират по-добри резултати с другите игри.

Директното свързване към смарт телефона през Type-C отстрани забавянето по време на игра

Новият контролер X2 Pro е наличен за поръчки на уеб страницата на GeekBuying от 1 септември, наред с други геймърски артикули на производителя GameSir, който си партнира от 6 години с огромния онлайн магазин.

Ако желаете да се забавлявате с тази атрактивна джаджа за игри, можете да я поръчате тук: на цена от $79,99 в два цвята – черно и бяло. В интервала от 1 до 12 септември текат няколко промоции на Geekbuying.com, във връзка старта на продажбите:

GameSir X2 Pro-Xbox се предлага с атрактивни промоции сега от GeekBuying

При покупка на X2 Pro от склада в Германия получавате 8% отстъпка от цената на контролера, 1 месец безвъзмезден XBOX Game Pass Ultimate и безвъзмезден комплект отвертки “63 in 1 Screwdriver Set ”, като употребявате ваучър GAMESIRX2PRO.

При покупка на X2 Pro от китайския склад ще получите 10% отстъпка от цената на контролера и 1 месец безвъзмезден XBOX Game Pass Ultimate, като употребявате ваучър GAMEX2PRO10.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР