Новият кмет на Варна Благомир Коцев и Общински съвет на

...
Новият кмет на Варна Благомир Коцев и Общински съвет на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 13 ноември

Новият кмет на Варна Благомир Коцев и Общински съвет на морската столица поставиха клетва и публично встъпиха в служба, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Христо Димитров от „ Алтернатива на жителите “ ще управлява локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net. В гласуването още веднъж обявиха, че няма да вземат участие общинските съветници на ГЕРБ, " Български гласъ " и Движение за права и свободи. От присъстващите в зала „ Пленарна “ „ за “ гласоподаваха 31, 1 с „ не поддържам никого “, а 1 бюлетина се оказа невалидна...

Innowave Summit ще се организира в Двореца на културата и спорта във Варна на 17 и 18 ноември и се чака да притегли повече от 4000 участници, както всякога в седемгодишната си история.

29 ноември е концертът на Биг бенда " Варна Джаз Дейс ". От десетилетия насам Варна най-сетне ще може да се похвали със собствен Биг бенд. Колаборация сред изявени джаз музиканти от града и някои от най-хубавите бигбендаджии в страната

Благомир Коцев постави клетва като кмет на община Варна по време на тържествена сесия на Общинския съвет. Той получи знака и ключа на града от регионалния шеф Андрияна Андреева.

Административен съд – Варна остави без разглеждане жалбите против Решения № 1316-3, 1316-3-1 и 1316-3-2 на Общински съвет - гр. Варна, свързани с продажбата на неподвижен парцел - частна общинска благосъстоятелност в кв. „ Младост “ и приключи производствата по формираните административни каузи.

Четвъртокласничката Никол Петрова от СУЕО „ Ал. С. Пушкин “ завоюва бронзов орден за България на интернационалната олимпиада по британски език Hippo “English Without Bordesr ” Olympiad, оповестяват от Регионалното ръководство по образованието.

24% растеж на случаите с остри респираторни болести във Варна и региона за седмица. Това сочат данните на Националния център по заразни и паразитни заболявания, научи Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР