Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров казва, че дължи победата

...
Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров казва, че дължи победата
Коментари Харесай

Новият кмет на Пловдив - с черен колан по таекуондо

Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров споделя, че дължи успеха си на 12–те сполучливи години като областен кмет на „ Тракия “.

„ Искам да благодаря на тези, които гласоподаваха персонално за мен и моя екип. Искам да кажа и на тези, които не са отишли до урните и че тях ги слушам. Ще положа доста, доста старания по тази причина през идните четири години да имаме растеж за града ни. И тогава се надявам пловдичнани да гласоподават „ за “, а не срещу “, съобщи Костадин Димитров.

Новият кмет на Пловдив има черен колан - седми дан, по таекуондо. Той е вицепрезиент на федерацията по таекуондо, продължава да е арбитър и треньор.

Те приказваха за главните си цели

„ Спортът ме е научил, че когато ти оказват помощ, протягат длан, ние хващаме и благодарим, разчитаме на поддръжка на всички общински съветници, които имат проблем с трафика, превоза, зелената система “, съобщи Костадин Димитров.

Загубилият балотажа професор Ивайло Старибратов  от ПП--ДБ уточни като причина за неуспеха си това, че не е бил задоволително различим и че не е водил нападателна акция.

Проследете с нас кметския избор в цялата страна

„ Не мога да преценява за какво хората избраха идващите четири години да са същите като сега. Очевидно това им харесва - да бъдат разкопани улиците, да има доста поправки, да е неприятен превозът “, съобщи Старибратов.

„ Шанс за сглобка няма в Пловдив “, сподели той и добави, че ще откаже вероятно предложение за екипа на новия кмет.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР