Новият китайски всъдеход с външност на Батмобил е изграден върху

...
Новият китайски всъдеход с външност на Батмобил е изграден върху
Коментари Харесай

В Китай направиха всъдеход за 2 или за 3,8 милиона долара

Новият китайски всъдеход с осанка на " Батмобил " е построен върху платформата на пикапа Ford F-550, ще има и версия с бронирано купе.

Китайската компания IAT пуска новият " супер " джип " по името Karlmann King. Пазарната цена на автомобила е стартира от 2 милиона $. За топ версията на всъдехода с бронирано купе цената набъбва до към 3,8 милиона $.

По този метод новата китайската машина ще бъде един от най-скъпите всъдеходи в света. Очаква се целият индустриален тираж на причудливия автомобил да бъде не повече от 10 екземпляра.

Karlmann King е издигнат въз основата на известния американски пикап Ford F-550. Всъдеходът е оборудван с 6,8-литров бензинов мотор V10. Мощността на мотора е към 400 конски сили, той ще работи дружно с шестстепенна автоматизирана скоростна кутия и задвижване на четирите колела.

Дизайнът на машината припомня на Батмобила на от известния филм за супер героя. Автомобилът има тегло от 4,5 тона, а на бронираната версия този индикатор нараства до 6 тона.

Максималната скорост на всъдехода е 140 километра в час.

Вътрешното пространство на Karlmann King е оборудвано със кожени седалки, тв приемник, ледник, кафе машина и прибираща се маса. Пътниците на автомобила разполагат с игровата приставка PlayStation 4 и сателитен телевизия.



Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР