Новият китайски вирус (2019-nCov) не е човешко дело. Това твърдят

...
Новият китайски вирус (2019-nCov) не е човешко дело. Това твърдят
Коментари Харесай

Експерти отричат категорично, че китайският вирус е човешка разработка

Новият китайски вирус (2019-nCov) не е човешко дело. Това настояват разнообразни учени-епидемиолози, обобщава в собствен материал РИА Новости, представен от БГНЕС.
Уточнението идва поради упоритите клюки, че коронавирусът е секретна военна разработка, която е " изпусната " на независимост - по нехайство или даже преднамерено.
" Никакви доказателства няма, че вирусът е основан изкуствено ", сподели шефът на катедра Епидемиология и биостатистика в Университета на Хонконг Бен Коулинг. А на въпрос за какво доста инфекциозни болести потеглят от Китай, Бен Коулинг споделя, че една шеста от популацията на Земята живее в Китай. " Не е доста учудващо, че точно там се откриват заболяванията ", споделя специалистът.
Завеждащият Руската научна лаборатория за екология на микроорганизмите Михаил Щелканов е на същото мнение като сътрудника си. Руският специалист разяснява, че теориите за основан от хора вирус " са фалшив ".
Епидемиологичните проучвания демонстрираха, че първите инфектирани са имали контакт с пазар за месо от диви животни в град Ухан.
Директорът на изключителния механически институт за вирусни болести в Китай Тан Въндзъ сподели, че новият ковид към 90% припомня на ковид от организма на прилепи, обитаващи провинция Джъдзян.
Една от най-популярните тайни теории е, че вирусът е бил създаден в Уханския институт по вирусология, където изследват имунната система на прилепите, които са известни с това, че могат дълго да са носители на вирус, без да се разболяват. Според теорията, вирусът е бил изтърван от лабораториите на института.
Междувременно стана ясно, че в България е изолиран пристигнал от Китай пътник, който е имал грипоподобни признаци и лека температура, малко над 37 градуса. Има подозрения и за разболял се български моряк. Какви са последните данни за разпространяване на вируса - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР