Новият кабинет ще бъде предложен, когато има минимум 121 депутати,

...
Новият кабинет ще бъде предложен, когато има минимум 121 депутати,
Коментари Харесай

Николай Денков: Ще предложим кабинет, когато имаме подкрепа от минимум 121 депутати

Новият кабинет ще бъде препоръчан, когато има най-малко 121 депутати, които поддържат задачите, дилемите и метода на взимане на решения и отчитане на свършената работа. Това разяснява в " Говори в този момент " просветителният министър в оставка акад. Николай Денков.

" Ако ги няма, по-добре да вървим на избори. Аз не играя на тото в това отношение. Моята роля е, в случай че мога да оказа помощ с нещо в този развой ", съобщи той.

Министърът разяснява експулсирането на съветските дипломати и обтегнатите връзки сред София и Москва.

" Още с началото на войната се натрупаха няколко казуса и всичките бяха провокирани от съветска страна. Нека напомня по какъв начин България беше оповестена з вражеска страна, без да има причина за това, по какъв начин беше спрян газът, макар че изпълнявахме прецизно договореностите, по какъв начин беше обиждан министър председателят на България ".

Денков изрази незадоволство от отношението на дипломат Митрофанова към страната ни.

А последният ултиматум, който беше подложен, сподели, че дипломат Митрофанова не се държи като посланик. Това не са средства на дипломацията, а средства на напън. Аз бих го дефинирал, че се държи като генерал-губернатор на губерния. В естествените държавнически връзки би трябвало да има взаимодействие и равнопоставеност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР