Новият изпълнителен директор на ЦСКА Стоян Ормайнджиев е юноша на

...
Новият изпълнителен директор на ЦСКА Стоян Ормайнджиев е юноша на
Коментари Харесай

Новият изпълнителен директор на ЦСКА е юноша на клуба, има един мач

Новият изпълнителен шеф на ЦСКА Стоян Ормайнджиев е младеж на клуба. Има и един мач за първия тим. Това се случва на 8 май 2004 година, когато " армейците " губят с 0:3 от Черно море на " Тича ". Той влиза като запаса в края на срещата и играе 9 минути.

Роден е на 3 май 1985 година. Играл е за Черноморец (Бургас), Вихър (Горубляне) и Академик (София). Работил е като футболен управител в организацията на Лъчезар Танев.

Внук на именития треньор на ЦСКА Стоян Орманджиев и наследник на Стефан Орманджиев. Наследник на една фамилия, която оставя трайна и незабравима след в историята на българския футбол и ЦСКА. Дядо му Стоян Орманджиев (1920-2006) е треньорът, който през сезон 1966/1967 извежда " армейците " до полуфинал в шампионата за КЕШ против Интер, а през 1956 година като селекционер на националния тим се окичва със сребърен орден от Олимпиадата в Мелбърн.

Бащата Стефан Орманджиев бе ръководител на Надзорния съвет на ЦСКА в интервал 2002-2006 и е считан за един от най-успешните ръководители.
 Официално: ЦСКА с нов акционер и още един изпълнителен шеф
Официално: ЦСКА с нов акционер и още един изпълнителен шеф

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР