Новият изпълнителен директор на тима от Формула 1 “Ферари” Луис

...
Новият изпълнителен директор на тима от Формула 1 “Ферари” Луис
Коментари Харесай

Новият шеф на Ферари живее с бивша порнозвезда

Новият изпълнителен шеф на отбора от Формула 1 “Ферари” Луис Кери Камилери очевидно с изключение на на бързите коли е фен и на сексапилните дами. Само в последната една година египетският милионер е прибавил към сбирката си две впечатляващи дами.
 В момента 62-годишният Камилери живее с някогашната порнозвезда Савана Самсън. Американката, чието рождено име е Натали Оливерос, е с 12 година по-млада от новия необут на “Ферари”.

 В кариерата си във филмовата промишленост за възрастни Савана е ставала носителка на редица награди. Тя е едно от най-популярните имена измежду актрисите на емблематичния за порното Роко Сифреди. Италианецът е най-известният и сполучлив продуцент и актьор в историята на този тип филми.

Сифреди постанова Самсън в сектора и я прави известна. Това носи порнооскари в разнообразни категории в интервала сред 2004 и 2011 година Заедно с работата си като порноактриса тя се възпламенява по виното след посещаване в италианската област Тоскана. Това я кара да влага в лична маза.

Предшественичка на Савана в леглото на Камилери е не друга, а една от емблемите на моделството и манекенството Наоми Кембъл. Връзката им стартира при започване на юли предходната година. Двамата се срещат на съревнование от календара на Формула 1. Отношенията им обаче не не престават дълго.

Камилери е обвързван с конкуренцията сред най-бързите болиди още преди назначението си във “Ферари”. Египтянинът от малтийски генезис е ръководител на управителния съвет на тютюневия колос “Филип Морис” по времето, когато той бе главен спонсор на “скудерията”. Камилери смени във “Ферари” умрелия Серджо Маркионе - един от емблематичните автомобилни мениджъри в историята. Състоянието на неговия правоприемник се прави оценка на над 150 млн. $. Камилери има 3 деца от брака си, който завършва с бракоразвод през 2004 година  “24 часа”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР