Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев е получил зелена

...
Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев е получил зелена
Коментари Харесай

Форсират селекцията в Левски

 Левски записа трета загуба в контролите
Новият изпълнителен шеф на Левски Павел Колев е получил " зелена светлина " от управлението за зимна селекция, осведоми Sportal.

На " Герена " чакат нападателя Валери Божинов, бранителя Живко Миланов, халфа Галин Иванов, които са някогашни футболисти на Левски, както и капитанът на Берое Мартин Райнов и Кристиан Димитров. До този миг по прехвърлянията им на част от изброените нямаше съществено развиване поради финансовите им искания, които се разминаваха с предложенията на " сините ".

Галин Иванов има доста по-добро предложение от Унгария и към момента не е решил какво да предприеме. За Димитров пък Ботев Пловдив желае сериозна трансферна сума. Миланов е пред овакантяване на кипърския АПОЕЛ и ще пристигна като свободен сътрудник, само че би трябвало да посочи персоналните си условия.

Валери Божинов желае да играе в Левски, само че препоръчаните му условия не го удовлетворяват. Вчера даже бе публикувана информацията, че завръщането му дефинитивно е пропаднало.

Валери продължава да води подготовка с Ботев (Враца), като на следващия ден ще вземе присъединяване в следващата контрола на " зелените ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР