Новият изпълнителен директор на Байерн Оливер Кан обяви, че иска

...
Новият изпълнителен директор на Байерн Оливер Кан обяви, че иска
Коментари Харесай

Оливер Кан говори по важните теми в Байерн

Новият изпълнителен шеф на Байерн Оливер Кан разгласи, че желае тимът да играе футбол от международна класа. Бившият вратар добави, че първенците имат потребност от специфична философия, с цел да реализира това, защото клубът не се слави с големи пари, които дава за заплати и за прехвърляния, изключително по време на рецесията от ковид, която понижи доста приходите.

" Нашата цел е да играем футбол от международна класа. Трябва да помислим по какъв начин да управляваме финансово клуба, с цел да реализираме това. Вярваме, че това е изцяло във опциите ни ", сподели Кан на конференция.
 Снимка 537726
Източник:

Той увери, че шесткратният европейски първенец Байерн има " страховит план, който може да предложи ", защото футболистите " постоянно имат шанса да печелят огромни титли и да оставят имената си в историята ". Бившият вратар на Байерн Кан наследи Карл-Хайнц Румениге като изпълнителен шеф предходната седмица, с което се постави завършек на ерата " Румениге/Ули Хьонес ", откакто и Херберт Хайнер размени Хьонес като президент на клуба по-рано.

" Нашето предизвикателство е да създадем Байерн толкоз сполучлив, колкото бе и при предходното управление, и да развием клуба в няколко насоки ", съобщи Кан.

Байерн няма да харчи доста по време на летния трансферен прозорец, откакто към този момент заплати повече от 42,5 милиона евро за френския бранител на Република България Лайпциг Дайо Упамекано, както и забележителна сума - евентуално към 20 млн. евро, с цел да вземе и треньора на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман.
 Дайо Упамекано се причисли към Байерн
Дайо Упамекано се причисли към Байерн

Защитникът стори това 10 дни по-рано

Кан сподели, че е " безусловно убеден " в сегашния състав и добави, че клубът е в " доста положителни диалози " за продължение на договорите на халфа Леон Горетцка и крилото Кингсли Коман.

Едно от провокациите пред клуба е завръщането на почитателите, като президентът Хайнер сподели, че чака " доста повече " фенове за старта на Бундеслигата през август от позволените 1500 до неотдавна. Байерн изигра 16 от 17-е си домашен мачове през предишния сезон при закрити порти, а пусна единствено 250 последователи в срещата с Аугсбург.
 Снимка 537729
Източник:

Футболистите на Байерн, които не участваха на европейското състезание, минаха медицински проби в понеделник, като Нагелсман ще ги изведе за първа подготовка в сряда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР