Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като

...
Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като
Коментари Харесай

Новият Ерген: Не искам жени като Бонбонова и Капитонова

Новият фаворит за „ Ергенът “ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов. Той има претенциите, че е доста по-интелигентен и грамотен от някогашния състезател и по тази причина ще желае да му вкарат в шоуто такива дами, които да му подхождат.

Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж от класа и нямал желание да търпи простовати, повърхностни и обикновени дами, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

33-годишният Ерген 2 бил засегнат от множеството от участничките в сезон 1 и недоумявал за какво Виктор ги е търпял толкоз време, вместо да ги сложи на място. Той да вземем за пример презирал държанието на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, търсеща единствено кой да я обладае и по тази причина си смъква гащите пред всеки.

Бил засегнат и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща просвета, а мечтае за Rolex.

Евгени към този момент бил сложил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението единствено дами, с които може да беседва за освен това от новия брой на Vogue.

Новият Ерген държал доста освен на външната хубост, само че и на това, което дамата има в главата си. Това е и една от аргументите към момента да е без брачна половинка и да няма деца. Всички дами до момента му се виждали недостойни за него.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР