Новият ИИ на компанията Baidu може автоматично да създава видео

...
Новият ИИ на компанията Baidu може автоматично да създава видео
Коментари Харесай

Изкуственият интелект може автоматично да създава видео на базата на текст

Новият ИИ на компанията Baidu може автоматизирано да основава видео въз основата на текстово наличие. За да направи това, той се нуждае единствено от линк към новините и всичко останало ще го направи безусловно самичък.

Baidu показа Vidpress, инструмент, който може да основава единствено видеоклипове въз основа на къси вести. AI основаният логаритъм може да създава до хиляда видеоклипа за ден – редакторите на вести на компанията могат да пускат ръчно единствено 300-500 видеоклипа на ден. Vidpress основава двуминутни видеоклипове с разграничителна дарба 720p за две и половина минути, до момента в който на хората са нужни най-малко 15 минути, с цел да го създадат.

За да образова модела, Baidu употребява хиляди публикации от Интернет, с цел да изясни на системата по какъв начин са устроени новините. Освен това, компанията е трябвало настрана да образова и AI на моделите за генериране на глас и видео. На последния стадий логаритъмът синхронизира и двата потока за основаване на финалното видео.

Когато потребителят изпрати връзка към логаритъма, той автоматизирано събира всички свързани публикации от Интернет и основава резюме от това. Например, в случай че му изпратите публикация, че Apple пуска нов iPhone, AI ще научи всички детайлности, свързани с това, в това число и спецификациите и цената. След това той ще сътвори видео въз основа на основни тезиси, употребявайки фотоси и видеоклипове.

AI също може да следи трендовете в обществените мрежи и да основава видеоклипове на обвързваните тематики. Компанията отбелязва, че в бъдеще ще продава AI на осведомителните организации и ще го употребява за разпространение на своите видеоклипове в YouTube и останалите сходни платформи.

 

kaldata.com

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР