Новият и разширен концертен филм на Тейлър Суифт е само

...
Новият и разширен концертен филм на Тейлър Суифт е само
Коментари Харесай

Последен шанс да гледате Taylor Swift Eras Tour (Taylor`s Version) за £1,99 със сделка, която приключва тази вечер

Новият и уголемен концертен филм на Тейлър Суифт е единствено след часове и почитателите могат да го гледат за £1,99 с помощта на нова договорка – само че единствено в случай че се регистрирате през днешния ден. С премиерата си по Disney+ в 1 часа сутринта в петък (15 март), The Eras Tour (версия на Тейлър) дава опция на Swifties да преживеят рекордното международно турне на 14-кратния притежател на Грами от вкъщи.

Нещо повече, с помощта на нова договорка с Disney+, почитателите могат да се запишат за общоприетия проект на стриймъра с реклами, с цел да заключат новата цена от £1,99 на месец за три месеца. Единствената измама е, че ще би трябвало да се регистрирате през днешния ден, с цел да си осигурите отстъпката, преди офертата да изтече в 23:59 довечера (четвъртък, 14 март).

Сделката от £1,99 е налична за нови и завръщащи се клиенти, като им разрешава да предават поточно концертния филм дружно с най-горещите нови филми и излъчвания в до full HD 1080p. След тримесечния промоционален интервал Disney+ Standard with Ads се възобновява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР