Новият Huawei nova 10 Pro със сигурност ще привлече вниманието

...
Коментари Харесай

Huawei nova 10 Pro – изкушение за мобилните фотографи


Новият Huawei nova 10 Pro сигурно ще притегли вниманието на мобилните фотографи
(снимка: стопкадър от Huawei видео)

Стилен дизайн и мощно развити фотографски благоприятни условия съчетава в себе си новият смарт телефон Huawei nova 10 Pro. Моделът се нарежда във високия междинен клас и сигурно ще притегли вниманието на мобилните фотографи.

Huawei nova 10 Pro идва с първата в промишлеността предна 60MP ултраширокоъгълна камера. Тя има огромен датчик, QPD автофокус, 4K поддръжка и 5-кратно интелигентно нарастване. В допълнение, zoom камерата с резолюция 8 мегапиксела и автофокус дава на селфи портретите по-естествена вероятност.

Двойната предна камера с 60MP ултраширок датчик и 8MP zoom модул
(снимка: Huawei)

Камерите на гърба на смарт телефона също се отличават с напреднали характерности. Основният модул е 50-мегапикселов със специфична RYYB цветна решетка за по-добри фрагменти при ниска осветеност и технология Zero Shutter Lag за спонтанни фотоси без закъснение. Освен него има 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и датчик за дълбочина. Всички те са част от присъщия за nova 10 Pro дизайн Star Orbit Ring.

Снимките и клиповете наподобяват допустимо най-добре на 6,78-инчовия HDR OLED екран, който има периодичност на освежаване 120 Hz. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 778G 4G, в композиция с 8GB RAM и 128/256GB непрекъсната памет, а интерфейсът – EMUI 12 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от екосистемата на Huawei.

Основният модул на задната камера е 50-мегапикселов със специфична цветна решетка
(снимка: Huawei)

В устройството са вградени много функционалности, най-интересната от които се назовава „ Проследяващ фокус ” (Follow Focus). Тя съставлява персонализиран режим, който разрешава на потребителя да настрои камерата автоматизирано да се концентрира върху един индивид при снимане на видео. Щраквайки върху индивида, камерата ще го следи, замъглявайки фона, до момента в който той се движи. Това би трябвало да звучи много завладяващо за опитни или навлизащи в сферата инфлуенсъри.

6,78-инчовият HDR OLED екран има периодичност на освежаване 120 Hz
(снимка: Huawei)

Смартфонът разполага още с вградени стерео високоговорители, всички нужни датчици и информационни стратегии, както и със скенер за пръстови отпечатъци, който се намира под екрана. Не е планувана опция за разширение на вградената памет. Телефонът е относително лек за размерите си – тежи 191 грама.

Що се отнася до софтуера, за минус може да се смята неналичието на Гугъл Mobile Services, която Huawei се пробва да запълни посредством собствен програмен продукт, предопределен да служи като сурогат на Гугъл Maps (Petal Maps), Гугъл Search (Petal Search), Chrome, YouTube и така нататък

Смартфонът поддържа 100-ватово зареждане, като също така идва с мощно зарядно, което е в положение за 20 минути да възвърне цялостния потенциал на батерията от 4500 mAh.

към този момент е разполагаем на българския пазар. Така да вземем за пример, в комерсиалната мрежа на A1 моделът се предлага в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+ на цена от 659,99 лева с проект Unlimited Ultra.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР