Новият HUAWEI MatePad бележи напредък във всички аспекти. Тънък и

...
Новият HUAWEI MatePad бележи напредък във всички аспекти. Тънък и
Коментари Харесай

Huawei представя на българския пазар новия таблет HUAWEI MatePad в комплект със смарт клавиатура |

Новият HUAWEI MatePad бележи прогрес във всички аспекти. Тънък и портативен, той въплъщава хубостта на минимализма, като в същото време сплотява ергономичността и софтуерната хармония, което води до съвършен баланс сред външния тип и потребителското преживяване.

Оборудван с 10,4-инчов HUAWEI FullView екран с 2K резолюция, HUAWEI MatePad дава по-добро качество на изображението в необятен набор от наличие. Той също по този начин идва с професионална конфигурация от Harman Kardon и високоговорители с огромна амплитуда; мощни и по-дълбоки басови звуци трансформират таблета в същински басов високоговорител.

HUAWEI FullView екран с ултрависока разграничителна дарба за завладяващо преживяване при гледане
Опростете сложността - HUAWEI MatePad продължава минималистичния дизайнерски жанр на серията, като идва с 84% съответствие на екрана към тялото, без забележими пробиви за антената. Елегантно извитата рамка прави устройството да наподобява по-тънко и разрешава по-удобно захващане.
В епоха, в която потребителското преживяване е от първостепенно значение, HUAWEI MatePad е оборудван с екран с 2K резолюция и е сертифициран с двойни документи TÜV Rheinland Low Blue Light и Flicker Free, които свидетелстват за способността му да минимизира въздействието на екрана върху очите, осигурявайки цялостна отбрана на зрението на потребителите.



Смарт клавиатура
Смарт клавиатурата, с която се продава HUAWEI MatePad, поддържа Bluetooth съгласуваност и се характеризира с 1,3 мм ход на клавишите, с цел да предложи на чиновниците в офиса и учащите се комфортно преживяване при писане, даже с две ръце за по-дълъг интервал от време. Новите комбинирани функционалности за бърз достъп обезпечават по-бърз развой при работа, а също по този начин се оправят с разнообразни обстановки, като да вземем за пример работа със комплицирани документи. HUAWEI MatePad също по този начин изцяло усъвършенства мишката, позволявайки на курсора да има съответния режим като пресъздава наличието на несъмнено приложение посредством задържане на мишката върху него и осъществяване на комфортно ръководство посредством тракване с мишката.

За още по-голямо улеснение и успеваемост, HUAWEI MatePad поддържа функционалностите Multi-Window и App Multiplier. Multi-Window улеснява работата с отваряне на до 4 прозореца на разнообразни приложения по едно и също време, а App Multiplier спомага множеството приложения, които не поддържат пейзажен режим, да се употребяват изцяло, когато таблетът е в пейзажен режим.



Smart Office, голям брой свързани устройства
Smart Office е един от петте сюжета в Huawei All-Scenario Smart Life. Като член на фамилията на този смарт офис, HUAWEI MatePad може да работи като едно цяло с други устройства на Huawei. Сътрудничеството със смарт телефон разрешава на потребителите да трансферират документи сред смарт телефони и таблети посредством плъзгане и да употребяват таблета за ръководство на смарт телефона, когато неговите хардуерни преимущества като екран, клавиатура и химикалка могат да покачат успеваемостта. Сътрудничеството с компютър също разрешава на потребителите свободно да плъзгат наличие сред двете устройства, като споделят клавиатурата и мишката на компютъра, както и активиране на Mirror Mode, Extend Mode и Collaborate Mode за по-висока успеваемост при работа.



Ясен и мощен тон, предопределен за срещи и онлайн курсове
HUAWEI MatePad предлага и по-добър тон, качествено подобряващ потребителското преживяване при разнообразни сюжети като видеоконференции, онлайн класове и аудио-визуални развлечения. HUAWEI MatePad се предлага в стилен дизайн с четириканална звукова система с четири високоговорители, както и професионална конфигурация от Harman Kardon.

HUAWEI MatePad също има отлични характерности за хващане на звука и понижаване на шума, като употребява три микрофона и независимо създадената технология за шумопотискане. Те подсигуряват, че потребителите се концентрират върху гласовете, които желаят да чуят, позволявайки по-ефективна връзка.

В своя ултра лек и тъничък дизайн, HUAWEI MatePad побира голяма батерия от 7250 mAh и може да остане в режим на подготвеност до 28 дни и до 12 часа при непрестанно локално 1080p HD видео възпроизвеждане. В допълнение, HUAWEI MatePad поддържа 22,5 W HUAWEI SuperCharge, което изисква единствено 2,5 часа за цялостно зареждане.

Новият Huawei MatePad в комплект със смарт клавиатура ще се продава в мрежата на Yettel, Зора, Техномаркет, сътрудниците на дистрибутора Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg. Устройството е налично в два разновидността – LTE версия с целесъобразна крайноклиентска цена 729 лв., и Wi-Fi версия с целесъобразна крайнклиентска цена от 679 лв..



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР