Новият хотел на милиардера Ричард Брансън в Майорка трябва да

...
Новият хотел на милиардера Ричард Брансън в Майорка трябва да
Коментари Харесай

Луксозният 28-стаен хотел на Ричард Брансън на Майорка ще отвори през 2023

Новият хотел на милиардера Ричард Брансън в Майорка би трябвало да отвори порти през лятото на 2023 година

Той се намира в Son Bunyola Estate - част от портфолиото на Virgin Limited Edition от първокласни парцели.

Хотелът се обитава в реставрирана постройка от 15 век, като ще може да се похвали с 28 „ зашеметяващи “ стаи и жилища, плувен басейн „ с невероятна панорама към покрайнината “ и два ресторанта, оповестява Daily Mail.

Наречен Son Bunyola Hotel, той „ е неразделна част от грандиозното имение от 810 акра “, ситуирано в района Сера де Трамунтана - обект на международното завещание на ЮНЕСКО на северозападния бряг на Майорка.
View this post on Instagram
A post shared by Luxury Holiday Specialists (@oxfordprivatetravel)

„ Хотелът ще резервира всички истински характерности на финка (селски имот), връщайки я към живот като замайващ нов хотел в един от най-престижните и предпазени региони на района Трамунтана, дружно с невероятната панорамна панорама към бреговата линия на Средиземно море, “ показват от Virgin Limited Edition.

Разработването на парцела започва през юни предходната година.

„ Това е подробен план за историческа реорганизация, фокусиран върху съществуващите здания и структури, употребявайки обичайни и локални материали в основата на дизайна на хотела ", показват още от компанията.
View this post on Instagram
A post shared by Dominique Carroll (@dominiquemallorca)

„ Комбинацията от нов дизайн със съществуващи исторически детайли, като дървени дограми, каменни арки, ковано желязо и варовик, ще помогне за оживяването на хотела, като в същото време подсигурява, че историята на финка се показва при всяка опция. “

Хотелът се състои от основната финка и тафона (мелница), които преди този момент обитават историческа преса за маслини, както и няколко пристройки. В тях ще са ситуирани 28-те стаи и жилища, в това число два Tower Suites – единият от които в началото е бил средновековна отбранителна кула, издигната през 15 век.

Хотелът ще предлага също салони и няколко външни тераси за хранене. В него ще се употребяват екологични и енергоспестяващи системи.

Джон Браун, ръководещ шеф на Virgin Limited Edition, разяснява: „ Северозападното крайбрежие на Майорка постоянно е било доста особено място за сър Ричард Брансън и Virgin Limited Edition. Ние сме разчувствани, че имаме опцията да възстановим този хубав монумент и да почетем неговата богата история и с неспокойствие чакаме да посрещнем още един дребен първокласен хотел в нашето портфолио. "

Любовта на милиардера към Майорка датира от преди повече от 30 години. Той купува имението Son Bunyola през 1987 година, само че го продава през 2002 година, откакто му е отказано позволение за изграждане на първокласен бутиков хотел.

През 2015 година, имението Son Bunyola се връща на пазара и магнатът го купува още веднъж за близо 13 млн. евро от двойката, на която го продава 13 години по-рано. То е включено в сбирката на Virgin Limited Edition.

В момента гостите могат да резервират една от трите вили - Sa Punta de S'Aguila, Sa Terra Rotja и Son Balagueret.
View this post on Instagram
A post shared by INSIDER MALLORCA (@insider_mallorca01)

Sa Punta de S'Aguila е издигната в обичаен майоркански жанр и разполага с пет спални със независима баня, отопляем плувен басейн, кухня, всекидневна и столова. Sa Terra Rotja има четири независими спални и отопляем басейн.

Son Balagueret - най-новата вила, е „ обичайната и уединена с четири спални и доста място, на което гостите могат да се провиснал и да се насладят на красивата панорама към Средиземно море “.

Наемните цени на вилите включват всички питиета, ястия, консиерж и домашен услуги и Wi-Fi.

Другите парцели в групата Virgin Limited Edition са Mahali Mzuri в Кения, остров Некер и остров Москито на Британските Вирджински острови, Kasbah Tamadot в Мароко, The Lodge във Verbier в Швейцарските Алпи и Ulusaba и Mont Rochelle в Южна Африка.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР