Новият ход в кариерата на Меган Маркъл ще я накара

...
Новият ход в кариерата на Меган Маркъл ще я накара
Коментари Харесай

Новият ход в кариерата на Меган Маркъл ще има два основни ефекта върху нейното бъдеще - експерт

Новият ход в кариерата на Меган Маркъл ще я накара да получи двойния подтик, който е търсила, защото е претърпяла фина смяна след напускането на кралското семейство, твърди специалист.

Херцогинята на Съсекс разкри предишния месец чисто новия уеб страница и акаунт в Instagram за своята начин на живот марка и бизнес начинание American Riviera Orchard. Страницата в обществените медии започва с видеоклип във винтидж жанр, на който Меган готви и аранжира бели хортензии и рози. Краткото видео е настроено към I Wish You Love на Нанси Уилсън и приключва с логото на марката, American Riviera Orchard, изписано с тънък златен шрифт над думата Montecito – анклав на звезди покрай Санта Барбара в Калифорния, където живеят тя и принц Хари.

Публикувана е малко информация за American Riviera Orchard, само че поръчка за комерсиална марка, подадена на 2 февруари тази година, демонстрира, че компанията желае да предлага книги с предписания за евакуиране и щемпел, продукти за маса, текстил и конфитюри и мармалад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР