Новият хип-хоп фестивал в морската столица на България VARNA JULY

...
Новият хип-хоп фестивал в морската столица на България VARNA JULY
Коментари Харесай

Варна става столица на хип-хопа! Lil Pump открива VARNA JULY FESTIVAL

Новият хип-хоп фестивал в морската столица на България VARNA JULY FESTIVAL стартира на 15 юли, от 19 ч, на Морска гара. В годината, в която честваме половин век от основаването на хип-хоп културата, за първи път във Варна ще дойде американският реализатор Lil Pump. С милиарди гледания на видеоклиповете и слушания на песните в другите интернет платформи за шерване на музикално наличие, Lil Pump през последните години се трансформира в ослепителен представител на хип-хопа и едно от най-популярните имена измежду младежката аудитория по целия свят, в това число и у нас. Много от шлагерите му са колаборации със световноизвестни реализатори – Maluma, Gucci Mane, Kanye West, Lil Wayne и други Номиниран е за редица награди на МТВ и Билборд – „ Най-добър млад актьор “, „ Най-излъчвана ария “. Един от най-големите му шлагери „ Gucci Gang ” доближава до номер 3 в Билборд Топ 100 и получава статут на пет пъти платинен сингъл, с над милиард и 100 милиона гледания в YouTube.

Новият му албум, трети подред, излезе през март 2023 и следва да чуем последните му песни на концерта във Варна, дружно с огромните му шлагери.
В първото издание на хип-хоп фестивала ще вземат участие одобрени актьори, познати на варненската аудитория, както и доста нови млади гении, изпълняващи рап, ров, R‘n‘B, бийтбокс. Емблематични имена ще излязат на сцената и ще забавляват варненци и гостите на града на Морска гара в продължение на цели шест часа. Участници в концерта са 100 KILA, Dim4ou, Атанас Колев, DJ Dido D от Гумени глави, СЕКТА, УМА И ДУМА, MADMATIC, Явката ДЛГ, VICTORIA, Galina & Raya, KillaBee & Mista Future.

Пет от най-големите варненски школи по хип-хоп и брейкденс, в които се образоват да танцуват стотици деца и младежи, ще вземат присъединяване във фестивала - The Center World, Creators, Connection Crew, Crazy Force, Artistix Crew.

Водеща на събитието ще бъде NADIA. Входът е свободен! Организатор е Община Варна, със съдействието на MUZE. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР