Новият хедсет на Logitech G е създаден за професионалисти в

...
Новият хедсет на Logitech G е създаден за професионалисти в
Коментари Харесай

Logitech G PRO X 2 – следващо поколение гейминг хедсет


Новият хедсет на Logitech G е основан за експерти в е-спортовете
(снимка: Logitech G)

Брандът за гейминг технологии Logitech G разгласи върховия хедсет за електронни спортове – новия Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Проектиран и тестван благодарение на водещи спортисти в електронните спортове, PRO X 2 включва революционни PRO-G GRAPHENE представители, които го трансформират във водещ артикул във връзка с звука в игрите.

„ С PRO X 2 постигнахме удивително равнище на показване като проектирахме отначало представителите PRO-G с технология с графен. Благодарение на потреблението на този материал можем да създадем представител, който е по едно и също време удивително здрав и съвсем невероятно лек. Това обезпечава извънредно чист тон с рисково ниски изкривявания, който дава на експертите нужното показване, с цел да играят на оптималния си капацитет ”, сподели Крис Пейт, продуктов управител за серията Logitech G PRO.

В електронните спортове чистотата на звука и връзката са сериозни фактори, които имат значение за успеха. Възможността да бъдат чути и най-малките звукови сигнали и да се води чиста връзка със съотборниците прави огромна разлика.

Новият представител PRO-G GRAPHENE е точно планиран с 50 мм диафрагма от графен, която в края си е захваната с динамично окачване, с цел да обезпечи потапящи звукови подиуми. Той обезпечава усъвършенствания в точността на възпроизвеждане на звука, понижава времето за превръщане и изкривяванията, като по този начин разрешава на геймърите да разпознават звуковите източници по-чисто и по-бързо да откриват тяхната локация при относителното им напредване към играча.

Новият представител PRO-G GRAPHENE е 50 мм диафрагма от графен
(снимка: Logitech G)

В допълнение към напълно новия PRO-G GRAPHENE представител, PRO X 2 включва съществени и други обилни усъвършенствания спрямо предходния модел PRO X Wireless Gaming Headset като:

Серията Logitech G PRO е създадена вследствие на стратегия за съдействие, която събира доста от водещите спортисти и тимове за основаване на ново високопроизводително геймърско съоръжение, което обезпечава конкурентно преимущество.

PRO X 2 включва обилни усъвършенствания по отношение на предходния модел PRO X
(снимка: Logitech G)

PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset е разполагаем на LogitechG.com и на определени пазари по света на цена от 530 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР