Новият град, който се строи в Саудитска Арабия – Неом,

...
Новият град, който се строи в Саудитска Арабия – Неом,
Коментари Харесай

Огромно търсене на парцели в новостроящ се град

Новият град, който се строи в Саудитска Арабия – Неом, притегля от ден на ден вложители. Това демонстрират резултатите от изследване извършено от интернационалната консултантска компания Knight Frank, в партньорство с YouGov.

Умният град Неом, който сега се строи на Червено море ще получава сила от 100% възобновими източници. Метрополисът е доста издирван измежду богатите хора. Vision 2030, показана като част от Националния проект за промяна през 2016 година, до момента е доставила близо 1 трлн. USD в недвижими парцели и инфраструктурни планове.

„ Новите планове Giga в Кралството съставляват сеизмична смяна освен в мащаба на развиването на недвижимите парцели, само че също по този начин бележи раждането на това, което може да бъде появяването на един от най-горещите нови пазари на недвижими парцели в света и жителите на Саудитска Арабия са наясно с тази бързо разрастваща се действителност “, споделя Фейсал Дурани, началник на отдела за проучвания на Близкия изток в Knight Frank.

„ Гигантският Неом ясно завладя въображението на саудитците в Саудитска Арабия, защото апетитът за извършване на покупки измежду наемателите, притежателите на жилища и богатите надвишава 70%. Всъщност множеството от тях даже са подготвени да платят над избраната цена за привилегията да живеят тук или да имат къща. Разработчиците имат действителна опция да се възползват от това възходящо търсене и да отговорят на упованията на евентуалните купувачи “, добави специалистът.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР