Новият главен скаут в Левски Богдан Патрашку говори пред Меридиан

...
Новият главен скаут в Левски Богдан Патрашку говори пред Меридиан
Коментари Харесай

Богдан Патрашку: Няма да напълним Левски с румънци!

Новият основен скаут в Левски Богдан Патрашку приказва пред " Меридиан Мач " за първите си усещания от " сините ". Румънецът, който е играл в Литекс, изгледа мача с Черно море във Варна, извоюван с 1:0, в компанията на изпълнителния шеф Павел Колев.
" Първите ми усещания от играта на Левски са положителни. Липсваха няколко футболисти, само че тимът сподели темперамент и се поздрави с победа. Левски обаче е задължен да господства повече и да печели по-убедително. Селекцията е комплициран развой. Ще оценим доста добре обстановката. За да изберем кои футболисти ще притеглим, първо доста добре би трябвало да преценим какво качество ще остане при нас след края на сезона. Тогава ще се мисли за най-хубавите решения на всеки пост. Сред новите попълнения ще има и българи, и чужденци. Водещото ще бъде да са в действителност класни. Дали ще има румънци? Това, че ние сме румънци не значи, че ще напълним тима с наши сънародници. Работата ни е първоначално да мислим за положителното на Левски ", споделя Патрашку.
" Решенията за новите попълнения ще ги взимаме всички. В Левски към този момент сме семейство, което ще сяда на масата да разисква случая на всеки един футболист поотделно и ще решаваме дружно ", добавя новия мощен човек по прехвърлянията на " Герена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР