Новият главен секретар на МВР Петър Тодоров е бил щатен

...
Новият главен секретар на МВР Петър Тодоров е бил щатен
Коментари Харесай

Новият главен секретар на МВР бил щатен служител на ДС

Новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров е бил щатен чиновник на Държавна сигурност, написа zonanews.bg. Това стана ясно по време на представянето му в постройката на министерството от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

На въпрос какво за връзките му с Държавна сигурност – Тодоров отговори, че е приключил ВНВУ „ В. Левски “ през 1986 година като политически офицер.

Служил е в Асеновград до 1989 година, когато през октомври отива на действен курс в Държавна сигурност във факултета на школата в Симеоново.

ПР-ът на Министерство на вътрешните работи изясни, че новият основен секретар бил назначен в Държавна сигурност, само че незабавно отишъл да учи непознат език и заради това нямал нито един работен ден в службите.

Истината е, че Петър Тодоров е бил кадрови чиновник на Държавна сигурност и откакто е бил назначен в границите на образованието и работата си като кадрови чиновник на Държавна сигурност, е бил изпратен на действен курс за боен контраразузнавач.

От години на тази позиция, а и на много по-ниски позиции в Министерство на вътрешните работи, не е бил назначаван човек, който е бил кадрови чиновник на Държавна сигурност, показва zonanews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР