Новият генерален спонсор на Левски - строителната компания Щрабаг, е

...
Новият генерален спонсор на Левски - строителната компания Щрабаг, е
Коментари Харесай

Левски ще получава по 3 млн. лв. годишно от Щрабаг

Новият общоприет спонсор на " Левски " - строителната компания " Щрабаг " , е превел на футболния клуб 3 млн. лева Това заяви членът на Надзорния съвет на " сините " Константин Папазов пред Българска национална телевизия.

При подписването на спонсорския контракт финансови параметри не бяха оповестени. Сега Папазов сподели, че " Щрабаг " ще внесе в клуба по 3 млн. лева на година за всяка от двете години съдействие или общо 6 млн. лева

Средствата обаче не са задоволителни за издръжката на клуба и погасяването на отговорностите, за това управлението ще разчита и на продажба на футболисти, с цел да подкрепи обезпечаването тима, стана ясно от обясненията на Папазов.

" Кошмарът към този момент е доста по-малък. Истината е, че когато започнахме през лятото, наследихме 6 милиона лв. отговорности. Сега са влезнали 3 милиона лв. от " Щрабаг " и спомагателни доходи от други контракти. Но тези пари трябват и за действително битие и в този момент... Силно се надявам, че предстоят и нови благоприятни условия пред нас, и възможна продажба на играчи. Както и вяра за още един-два спонсора, с цел да доизчистим това, което имаме като остарели отговорности ", сподели Папазов.

Един от футболистите, които са пред продажба, е Паулиньо . Dsport заяви, че бразилският халф е доста покрай трансфер в клуб от Обединените арабски емирства. В момента се прецизират последни елементи преди договорката да бъде оповестена. По тази причина не се бърза да се разгласи името на клуба, в който ще премине Паулиньо. Очаква се българският клуб да получи към 300 000 евро за него.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР