Новият Garmin eTrex Solar може да работи безкрайно дълго с

...
Новият Garmin eTrex Solar може да работи безкрайно дълго с
Коментари Харесай

Garmin представи преносим туристически GPS навигатор с неограничен живот на батерията

Новият Garmin eTrex Solar може да работи безпределно дълго с едно зареждане при излагане на ярка слънчева светлина или до 1800 часа без презареждане....

Емил Василев преди 9 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 12:12 | 14.11.2023

Изтрийте тези SMS: кои известия е по-добре да не съхранявате в паметта на телефона

ТелефониДаниел Десподов - 16:58 | 13.11.2023

Обновилите се до Android 14 споделят за осезателно увеличение на самостоятелната работа

ТелефониДаниел Десподов - 10:48 | 14.11.2023

Най-мощният смарт телефон в света бе неотложно разпродаден. Търсенето на Vivo X100 и Vivo X100 Pro се усили със 740% спрямо линията Vivo...

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Garmin пусна на пазара първия си портативен туристически GPS навигатор със слънчево зареждане, което ви разрешава да изследвате без потребност от контакт доста по-дълго време, а може би и вечно.

Подобно на GPS часовниците Instinct Solar и Instinct 2 Solar на Garmin, eTrex Solar може да работи на процедура безкрайно време, защото предлага слънчево зареждане, което може да обезпечи безконечен живот на батерията.

Многолентовият GPS оказва помощ на устройството да дефинира местоположението ви по-точно, даже на труднодостъпни места като под гъста дървесна завивка и покрай скали, където може да е мъчно да се получи ясна видимост към сателит. Устройството има и вграден дигитален компас, който ви дава прецизен курс, даже когато стоите на едно място.

eTrex Solar може се свързва с приложението Garmin Explore на смарт телефона ви, което ви разрешава да създавате направления и по-късно да ги синхронизирате с устройството. За тях има безкрайно облачно вместилище, тъй че не е нужно да се притеснявате, че ще би трябвало да изтривате остарели. Можете също по този начин да получавате интелигентни вести от смарт телефона си, когато той е обвързван с eTrex Solar посредством Bluetooth.

eTrex Solar разполага с 2.2-инчов висококонтрастен екран, на който се чете елементарно даже при ярка слънчева светлина. Той се предлага с клас на водоустойчивост IPX7, което значи, че може да бъде потапян във вода с дълбочина до 1 метър в продължение на 30 минути, без да се повреди, и има здрав калъф, планиран да устоя на удари и изпускания.

eTrex Solar към този момент се предлага непосредствено от Garmin на цена от 249,99 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР