Новият футболен симулатор Pro Evolution Soccer (PES) 2018 включва футболни

...
Новият футболен симулатор Pro Evolution Soccer (PES) 2018 включва футболни
Коментари Харесай

Юсейн Болт става футболист във виртуалния свят

Новият футболен симулатор Pro Evolution Soccer (PES) 2018 включва футболни звезди като Луис Суарес, а посланици, промотиращи играта са великите Диего Марадона и Дейвид Бекъм За шестнадесета поредна година запалените по футбола геймъри ще имат опцията да изживеят спортните си фантазии върху виртуалния терен в играта Pro Evolution Soccer (PES). В нея те ще могат да преиграят персонално значими срещи от международните шампионати пред конзолата или компютъра си и да потвърдят на себе си и на света, че са новите суперзвезди в една от най-техничните и сложни спортни игри на пазара.

Премиерата на PES 2018 за мнозина е събитие, съизмеримо с значим футболен шампионат. А в случай че се съмнявате, че сходно съпоставяне е подходящо, ще прибавим, че Диего Марадона и Дейвид Бекъм са измежду звездите, трансформирали се в посланици на новата игра, а нейната обложка ни посреща с лицето на неудържимия Луис Суарес.

Друга любопитна детайлност е, че в новото издание на PES на футболния терен ще се появи и още една потвърдена легенда, позната от много по-различен спорт, а точно - Юсейн Болт. Споделял неведнъж упоритостите си да се опитва във футбола, откакто завърши с леката атлетика, международният рекордьор разумно е най-бързият състезател в PES 2018, изискващ тотално друга тактичност и надзор в съпоставяне примерно с Неймар.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР