Новият флагман в гамата на Opel - Insignia, в разновидностите

...
Новият флагман в гамата на Opel - Insignia, в разновидностите
Коментари Харесай

БГ цена и представяне на Opel Insignia Country Tourer

Новият флагман в гамата на Opel - Insignia, в разновидностите си Grand Sport и Insignia Sports Tourer бяха показани преди няколко месеца, а в този момент дуото се снабди с още една трансформация. Става дума за Opel Insignia Country Tourer, който дебютира на автомобилното ревю във Франкфурт, а в този момент към този момент може и да се поръча у нас. Цените му ще започват от 51 045 лв. с Данък добавена стойност, като напълно скоро моделът с нараснала проходимост ще постъпи в дилърствата на марката в страната.



Двайсет и петте милиметра спомагателен клиренс на каросерията наред с новаторското двойно предаване с функционалност torque vectoring и новото петзвенно задно окачване са преимуществата, с които Insignia Country Tourer ще търси клиенти. Вместо обичайния диференциал на задния мост, който предава идентичен въртящ миг към двете задни колела, Opel Insignia Country Tourer употребява два многодискови съединителя с електронно ръководство.



Именно те дават опция за по-индивидуално и точно ръководство на тягата към всяко едно от колелата – без значение от пътните или метеорологичните условия. За да противодейства на наклонността към недозавиване при придвижване с висока скорост в остри завои, системата, отчитайки командите от педала на газта и придвижванията на кормилото, изпраща по-висок въртящ миг към външното за завоя задно колело. Това се случва за елементи от секундата и траекторията на придвижване на автомобила се стабилизира без каквато и да било спомагателна интервенция от страна на лидера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР