Новият филм с младата мегазвезда Дженифър Лорънс “Червената лястовица е

...
Новият филм с младата мегазвезда Дженифър Лорънс “Червената лястовица е
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс е „Червената лястовица”

Новият филм с младата мегазвезда Дженифър Лорънс “Червената лястовица ” е основан по едноименния разказ наДжейсън Матюс и споделя за балерината Доминика Егорова, която е притисната от тежки условия и се причислява към особено учебно заведение за “врабци ”, където младежи се образоват да употребяват телата и мозъците си като оръжие и се трансформират в безмилостни убийци, служещи руската концепция. Първата задача на Егорова е да изобличи работещ под прикритие сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, само че когато тя реализира контакт с него, лоялността й като “врабец ” е сложена на тестване, което заплашва както нейната сигурност, по този начин и тази на да двете народи.

 26_redsparrow

Ето го и цялостния синопсис: “Доминика Егорова е доста неща. Съвестна щерка, която е решена да закриля майка си непременно. Прима-балерина, чиято свирепа настървеност е тласнала тялото и мозъка й чак до безспорните граници, оттатък които дебне лудостта. Майстор в съблазняването и в манипулативните битки – очи в очи! Когато тя претърпява травма, която поставя завършек на кариерата й, Доминика и майка й ги чака тъмно и нестабилно бъдеще. Именно тогава, притисната от събитията, тя става най-новото попълнение в “Училището на врабците ” – загадка шпионска организация, в която се упражняват изключителни младежи като нея, с цел да употребяват телата и мозъците си като оръжия. След извратен и много садистичен подготвителен развой, тя се оказва най-опасното “Врабче ”, основано от програмата. За Доминика е нужно да сдобри своята същина със съзнанието каква мощ има сега – животът й към този момент напълно не е същият и всички, на които държи, към този момент са изложени на сериозен риск, в това число и сътрудникът на Централно разузнавателно управление на САЩ, който се пробва да я убеди, че той е единственият човек, на който тя може да гласоподава доверие…

Режисьор на “Червената лястовица ” („ Red Sparrow ”) е Франсис Лорънс ( ”Константин ”, “Аз съм легенда ”, “Игрите на глада: Възпламеняване ”), сюжетът е дело на Джъстин Хейти ( ”Пътят на измененията ”, “A Cure for Wellness ”), по едноименния разказ на Джейсън Матюс. В функциите са Дженифър Лорънс, Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър, Джеръми Айрънс, Кирън Хайндс, Джоли Ричардсън и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР