Новият филм на Стефан Командарев завъртя лентата в ДимитровградВчера в

...
Новият филм на Стефан Командарев завъртя лентата в ДимитровградВчера в
Коментари Харесай

Старт на снимките на Командаревия Made in EU

Новият филм на Стефан Командарев завъртя лентата в Димитровград

Вчера в Димитровград стартираха фотосите на най-новия филм на Стефан Командарев, „ Made in EU ”. По традиция беше отворено шампанско и екипът си пожела да снима заслужен филм. „ Пътят до фотоси постоянно е дълъг, само че началото на снимачния развой е доста трогателен. Следващите седмици ще сме напълно потопени в историята “, показа Стефан Командарев, който още веднъж работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сюжета, а зад камерата за следващ филм застава Веселин Христов.

„ В тази динамична промишленост от дълго време няма място за подготвени решения за триумф. Всички дружно работим за положителното българско кино и неговото място на международните и на българските екрани “, показа Петър Тодоров, изпълнителен шеф на ИА „ НФЦ “, който също почете началото на фотосите в Димитровград.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем. В лентата ще забележим артисти като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и други

„ Made in EU ” споделя за шивачка в дребен град и нейния наследник по време на пандемията от Ковид 19. Очаква се фотосите да продължат до началото на месец май.

„ Made in EU “ е българо-немско-чешка копродукция (Арго Филм,  42film и  Negativ) и e осъществен с поддръжката на ИА " НФЦ ", МДМ – Германия и Чешки кино фонд.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР