Новият Ерген на Би Ти Ви – пианистът Евгени Генчев,

...
Новият Ерген на Би Ти Ви – пианистът Евгени Генчев,
Коментари Харесай

ШОК: 52-годишната Ваня Щерева е една от момите в новия сезон на „Ергенът”

Новият „ Ерген ” на Би Ти Ви – пианистът Евгени Генчев, и момите, измежду които ще избира дама на сърцето си, нямат време да се извърнат от работа, издават хора от екипа на предаването. Снимките на втория сезон към този момент започнаха и са денонощни. Водещият Наум Шопов показа, че постоянно е на работа в дребните часове на нощта. Защо? Причините са финансови.
Наемът по имението, наето за втория сезон на „ Ергенът ”, е толкоз висок, че екипът гледа да свърши работата си допустимо най-бързо и да освободи постройката. Публикации в обществените мрежи разкриха, че шоуто тази година се снима в Бодрум. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че там се оферират къщи за близо 100 000 лв. на седмица, които даже не могат да се приближат до лукса на имението „ Гьокче Джамиле ”, в което снимаха риалитито преди година. Там наемът по време на високия сезон беше 27 000 евро. Затова фотосите бяха през септември, когато цената е малко по-ниска, и се работеше съвсем непрекъснато, с цел да се завърши допустимо най-бързо и постройката да бъде освободена. Сега, наподобява, сюжетът се повтаря. Разликата спрямо предходната година е, че постройката е още по-скъпа.

За да се съкратят разноските, екипът работи без отмора. За всички работни позиции, за които е допустимо, са наети локални хора, защото за тях не се заплащат командировъчни и хотелски стаи. Евгени Генчев и 20-те „ моми ”, които му вършат компания, били непрестанно заети, настояват осведомени. На него въпреки всичко му оставяли по няколко часа за отмора, до момента в който девойките нямали време нито за хранене, нито за сън. Ако не са на фотоси, те били заети с прическите и грима, които лишават часове. Отпускали им най-много по 4-5 часа, с цел да подремнат. За хранене даже не се говорело. Момичетата преживявали с калориите, които съумяват да „ боцнат ” по време на фотоси на коктейлите с Ергена.

Благодарение на този нечовечен режим младите дами за няколко дни са били докарани до ръба на нервна рецесия. Успокоявали ги само мисълта, че това ще продължи единствено броени седмици. Миналата година фотосите протекоха в границите на към месец, а шоуто бе предавано цели три месеца. Най-вероятно в този момент ще е същото.
52-годишната Ваня Щерева е една от момите

52-годишната писателка, някогашна актриса и певица Ваня Щерева е една от момите, които тази година вземат участие в „ Ергенът ”, излиза наяве от изявления в обществените мрежи. Тя е изхвърчала за Турция при започване на септември. Самата Ваня разгласява фотоси от летището, правени от щерка й – певицата Мила Роберт, която очевидно поддържа решението й да влезе в шоуто. На летището я е изпратила и дъщерята на Юлиан Вергов – Алена. Дни по-рано, както „ Уикенд ” към този момент заяви, трите дами бяха дружно на концерт на Руши Видинлиев в София. Явно постоянно се движат в комплект.

„ Милето ми е влачондрило куфарите, докарало ме е, снимало ме е. Алето е кацнало в това време и си ме е изпратило. Животът е прелестен с тия двете ”, написа Ваня Щерева в обществените мрежи. Александра Гърдева от първия сезон на „ Ергенът ” побърза да й изпрати виртуални целувки – очевидно знае къде отива писателката.

Говори се, че 52-годишната дама е решила да си опитва шанса в риалитито, откакто е схванала, че основен воин в него няма да е някой елементарен манекен, а пианист и интелектуалец. Писателката нямала терзания да се състезава по сексапил с младите претендентки за сърцето на Евгени Генчев. В последните години тя нито един път не е забелязвана с мъж на своята възраст. Тези, с които се появява в общественото пространство, са доста по-млади.

Цели 19 години разделят Щерева от 33-годишния Евгени. Писателката обаче наподобява доста добре, а в последно време е много отслабнала, което в допълнение я подмладява. И все пак се чака да отнесе доста рецензии, когато блесне на дребния екран измежду 20-годишните моми в шоуто. Ако не друго, то Щерева от дълго време към този момент не е мома. Но в риалити като „ Ергенът ” още предходната година стана ясно, че нито възрастта има значение, нито фамилният статус. Важното е да има шоу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР