Новият Ерген“ на България Александър Младенов е на 29 години

...
Новият Ерген“ на България Александър Младенов е на 29 години
Коментари Харесай

Какво не знаем за Ергена Алек? Няколко любопитни факта

Новият „ Ерген “ на България Александър Младенов е на 29 години и има личен бизнес

Работи в областта на логистиката и превоза в компания, учредена от татко си. Алек постоянно си е поставял високи цели и има вяра, че скокът е нужен, с цел да се стигне до идващото ходило. За него приключението в шоуто е хубава опция да опознае себе си и да откри това, което търси. Определя се като благополучен човек с ясна визия за бъдещето, само че може да каже, че е в действителност сполучлив, когато откри дамата на живота си и дружно основат огромно семейство, написа hotarena.bg.

1. Крие страстите си

Младият предприемач е измежду най-обсъжданите персони у нас. Макар да е показан като бизнесмен, чиито упоритости били да развие бизнеса си в международен мащаб, детайлностите за персоналния живот и професионалните достижения на Александър към момента са нищожни. Синеокият мачо не крие, че постоянно си е поставял високи цели и има вяра, че скокът е нужен, с цел да се стигне до идващото ходило. „ Смятам, че съм доста прочувствен, само че на работното ми място виждам да не го демонстрирам постоянно. В опита ми до момента съм се научил да съм невъзмутим и да си скътвам страстите “, признава Младенов.

2. Има три сестри и един брат

Роден е през 1995 година и е пеел в ученическия хор. Според слуховете Александър произлиза от извънредно заможно семейство, а процъфтяващия си бизнес дължал най-много на великодушните финансови благоприятни условия на своите родители. Става ясно още, че Алек, както „ Ергенът “ упорства да бъде именуван на галено, е част от многолюдна фамилия. Той има цели три сестри и още един брат. Не се знае те на каква възраст са, както и с какво се занимават. Според някои също са включени в фамилния бизнес.

3. Не е наследник на Стойчо Младенов

Потайността към „ Ергенът “ роди какви ли не клюки. Според най-упорития е наследник на „ алената “ футболна легенда Стойчо Младенов. Всъщност се получило повтаряне в имената, тъй като и наследникът на сегашния действен шеф на „ ЦСКА 1948 “ също се споделя Александър Младенов, само че това е просто съвпадане, тъй като синът на футболната легенда е на 41 години и има щерка. Според разпоредбите на формат участникът, за чието сърце се борят дамите, не би трябвало да е сключвал брак, нито да има деца. Друг слух пък свърза Ергена с починалия оръжеен необут Младен Мутафчийски, само че и тази информация се оказа погрешна.

4. Иска да има 6 деца

„ Имам три сестри и един брат, аз съм най-малкият. Аз съм единственото дете на майка ми и татко ми. Да, сестрите и брат ми са доведени, само че не ги чувствам по този начин, тъй като сме израснали дружно. Половината от тях са по света в този момент “ – призна Алек в първите епизоди на шоуто. В различен миг от предаването синеочкото показа с усмивка, че желае да има 6 деца, с цел да бие татко си с най-малко едно дете. „ Израснал съм в огромно семейство и това е най-важното и в моя живот. Искам да имам шест деца “ – показа Алек, само че не съумя да уплаши момите, които са подготвени да му родят няколко наследника.

5. Бил е в над 100 страни

Πътeшecтвиeтo зa Алек e ĸaтo дишaнeтo. Eдвa ли имa чoвeĸ, ĸoйтo нe oбичa дa пътeшecтвa, дa пpeoтĸpивa eĸзoтични зeми и дa oбoгaтявa cъзнaниeтo cи. Бизнесменът обожава да посещава нови дестнации у нас и в чужбина, да върви по екскурзии, да пробва екзотични храни и питиета, заобиколен от музика и атмосфера. Той постоянно потегля към следващото предизвикателство с настройката освен да открие нови естествени хубости и да се наслаждения на живописни гледки, само че и да изучи и разбере живота допустимо най-пълно и всеобхватно. Затова и в никакъв случай не знае какъв брой дълго ще продължи пътешествието му и неведнъж потегля слепешката, воден само от своята вътрешен глас – без проект, защото проектът е самото странствуване. Бил е в над 100 страни по света.

6. Зодия Водолей е

На 27 януари Александър навърши 29 години. Бизнесменът е зодия Водолей, а Луната му е в Стрелец. „ До неговата 29-а годишнина той е в интервал на ново начало. Този интервал му не разрешава припряност “ – разяснява астроложката Алена. Според нея до рождения ден на Александър тази година е допустимо той да среща дами, които се интересуват от него поради материални облаги. Алена предизвестява, че Алек би трябвало да е изключително деликатен. Годината за него минава под силата на цифрата 9, което значи обич и романтика, само че и експанзия и кавги.

7. Обича адреналина

Младенов си пада по бързи коли, високи скорости и адреналин на макс. Той е бунтовник по душа, той не обича догмите, постоянно гледа напред и футуристичният му взор вижда неща, за които доста хора към момента не са узрели. Има мощно самостоятелен дух. Не търпи ограничавания и не обича някой да му споделя какво да прави. „ Още от дребен съм изцяло наясно, че съм роден с шанс. Не одобрявам нищо за даденост и не считам, че заслужавам нещо особено, което другите не заслужават “ – признава секси мачото.

8. Страстен мъж е

Бившите на Алек не стопират да го хвалят за уменията му в леглото. Tой е мъж с въображение и ще ви очарова, само че и няма да се даде елементарно. Натурата му е мистериозна, прочувствен е, а настроенията му се менят. Богатото му въображение обаче го прави да наподобява в очите на другите като от друга планета. Той е сензитивен и в това време неустрашим. Изпълнен с фантазии и доста пристрастеност за живота, той е подобен и в любовта. Марс е планетата, която дава отговор за нашите дейности е за това какви сме в секса. Марсът на „ Ергенът “ е в Лъв, което значи, че той сигурно е буен ухажор. Дори и звездите го демонстрират.

9. Идеалист е

Александър да има нужда да се свързва с хората. Той е постоянно търсещ мечтател, от време на време прибързан и припрян. Жената до него би трябвало да е наясно с обстоятелството, че той постоянно приказва преди да мисли и по този начин от време на време споделя неща, за които след това съжалява. Безспорно един от огромните плюсове на идеалистите е, че те не се задоволяват с малко, също като Алек. Той държи всичко да е изпипано, да е съвършено направено и изпълнено, и до момента в който не реализира това равнище на съвършенство, не се успокоява. Тази вътрешна сила и мотивация го движи напред, не го оставя в никакъв случай в застой и по този начин прогресира.

10. Обича да господства

Александър обича да господства във връзките, само че в това време е доста великодушен. Казва, че не би разрешил на никоя жена да го води за носа. Идеалната партньорка за него би трябвало да споделя възгледите му и да цени желанието му за персонална независимост. И преди да се реши да одобри присъединяване в риалитито, Младенов се радвал на забележителен женски интерес към себе си, само че любовните му връзки не са били обществени, най-малко до момента. В гимназията в никакъв случай не среща сериозната обич, само че е бил доста харесван от съученичките си. Чувствителна, умна, красива и музикална, са качества, които наложително би трябвало да има дамата до Алек, съгласно госпожата му от гимназията, цитира hotarena.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР