Новият ерген Евгени Генчев може да е провокирал интереса на

...
Новият ерген Евгени Генчев може да е провокирал интереса на
Коментари Харесай

Пълно безразличие: Виктор Стоянов и момичетата от "Ергенът" не харесват Евгени Генчев?

Новият ерген Евгени Генчев може да е предизвикал интереса на девойките, които със пристрастеност желаят да стана риалити звезди, само че това не важи за едни други известни дами.

Оказва се, че Евгени не е впечатлил мацките от сезон 1 на " Ергенът ". Виктория Капитонова е реагирала на новината за Генчев, Людмила и Венетка също.

Виж още: Интимно: Масаж, опипване или... секс?! Какво се случи в " Къщата на инфлуенсърите "

Останалите девойки, както и Виктор Стоянов, не са нито споделили на стори новината, нито са коментирали тематиката. Вики, Люси и Венета са поискали само триумф на Евгени и толкова. Рускинята направи обаче различен кастинг в Instagram, в който почитателите оферират любимците си за ерген №1 на България. Оказва се, че доста хора желаят Фики, Филип Буков, чието име бе спрягано за шоуто, Иво Аръков, както и Бойко Брисов.

Най-интересното е, че Евгени по никакъв метод не е коментирал на този стадий личното си решение да взе участие в " Ергенът " 2. Пианистът даже не е постнал формалния тийзър. Реакциите в нета са също смесени - едни пожелават триумф на Евгени, други се чудят кой е той. 

Виж още: Фики наруши мълчанието! Певецът се похвали с нова облага с бездънен смисъл

За вторите да уточним, че Евгени e знаменит пианист, приключил е Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в големи зали и си е партнирал с холивудски звезди и огромни музиканти. То не може от заран до вечер единствено за ракия, залоени кебапчета на промоция и Весна Змиянац да се мисли. Трябва малко и обща просвета! Не тъй като Евгени става риалити звезда, а заради простата причина, че пловдивчанинът има интернационалните триумфи, прославящи България с нещо положително, а не с мафия, корупция, ниски приходи и разтърсена държавност.

Изображение: https://www.instagram.com/evgenygenchev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР