Новият дует на Ани Хоанг и Dee направи премиера в

...
Новият дует на Ани Хоанг и Dee направи премиера в
Коментари Харесай

Фенове хвалят Ани Хоанг: След години мъка, най-накрая изкара хит

Новият дует на Ани Хоанг и Dee направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и безусловно “развихри” словесна полемика.

Феновете несъмнено са предизвикани от песента и техните отзиви са много цветни: “След години тъга - най-сетне Ани Хоанг изкара шлагер равняващ се на “Лекарство за мъж”. Силна, грабваща от първо слушане и най-много друга от масовката. Честито! Майтапът на страна, само че планът идва доста пресен и зарибяващ! Смятам, че бързо ще се подреди измежду шлагерите по клубовете, видеото също е доста свежо!”

“Харесва ми, че е изцяло друга ария от всичко на пазара сега! Браво на Ани, че не се опасява да опитва и да прави музика, която й харесва! Бийта е анормален, цялостният план носи доста въодушевление и страст. Със сигурност ще се слуша доста!”, “Проектът е друг от останалата масовка и мазни гюбеци, повече клони към поп и очевидно за това не се приема добре! Клипът е също много крепък, харесва ми пъклен доста! Свежо парче е, пресен клип, свежа ария! Евалата и реверанс на Дий бейбе и Ани Хоанг! Успех и единствено яки части за напред!”

Видеоклипът “Papi” е сниман в Банкок и демонстрира динамичния живот в този вселенски град. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а текстът е на Dee и Еванджелин.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР